Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - dezinfekce - dezinsekce - deratizace.

Stavebně projektová kancelář. Stavební projekce. Interiérový design, architektonická kancelář.

Provádíme: - polygrafické a mailingové služby - provoz nakladatelství a vydavatelství - zpracování tiskovin.

Grafický design a webdesign: -tvorba internetových stránek a jejich webdesign -programování internetových stránek v Html, XHtml, CSS, DHtml, JavaScript, PHP a MYSQL -tvorba uživatelsky vstřícných internetových rozhraní a designu k interaktivním aplikacím tzv. Grafical User Interface (GUI) -DTP práce a tisková ...

Regionální inzertní noviny. Inzertní noviny pro bezplatnou soukromou inzerci. Vychází pro okresy Olomouc, Prostějov, Přerov, Kroměříž, Jeseník, Bruntál.

Správa a údržba bytového fondu a řemesla s tím související.

Provozujeme online systém pro vypisováná elektronických výběrových řízení a e-aukcí - Vyjednáno.cz a další nástroje pro zefektivnění firemních procesů.

Malířské - natěračské práce. Nástřik gotele. Dekorativní malby. Antická zemina. Nátěry: - zárubně - okna - dveře - fasády AIRLESS technikou. Stěrkové a klasické omítky, obklady a dlažby. Plovoucí podlahy. Čištění koberců, čalouněného nábytku, interiéru vozidel technologií Karcher.

Nabídka služeb v oblasti reklamy a marketingového poradenství.

- ekonomické a organizační poradenství - činnost účetních poradců, vedení účetnictví

Grafické studio: - grafické návrhy, logotypy - fotopráce, digitální retuš - pre-press, osvit, scan, sazba, montáž, zlom. Výroba razítek. Reklamní potisk: - textil - trika, dresy, šerpy, pracovní oděvy apod. - tašky - papírové, plastové a textilní - hrnky - kalendáře, diáře, zápisníky - reklamní předměty - přístrojové panely ...

Nabídka tisku na ofsetových strojích a předtiskové přípravy v DTP studiu. Poskytování služeb v oblasti reklamy a polygrafie.

Reklamní agentura: -ochutnávky, degustace -propagace firmy -merchandising -sampling -dotazníkové akce -výzkum trhu (v Čechách i na Slovensku).

Developerská a realitní společnost. Prodej bytů, pozemků, rodinných domů. Pronájem nemovitostí. Vyřízení hypotečního nebo stavebního úvěru. Výhodnou investice. Poradenství ve způsobu financování vybrané nemovitosti. Finanční poradenství Developerský projekt Rezidence Smíchovská 19 nových bytů

COMPELSON je výrobcem periferií pro čipové karty i společností vyvíjející software - od vývoje ovladačů a low level softwaru, po sériově prodávané aplikace.

B trade Czech s.r.o. je poradenská společnost zaměřená především na poskytování komplexních služeb při: - přípravě - certifikaci - udržování.

Návrhy a realizace interiérů. Komplexní zařízení interiérů a exteriérů. Dodávka dílčích komponentů a produktů. Umění a dekorace: - obrazy od současných umělců - sochy a objekty, české sklo - radost místo snobismu - koberce, kelimy, gobelíny - kolekce i individuální návrhy. Poradenství a konzultace. Služby pro architekty, ...

Prodej informační technologie. Školení.

Provozujeme výjimečný rekreační wellness komplex v Praze a širokém okolí s ubytovací kapacitou 47 pokojů, moderním konferenčním centrem, širokou nabídkou sportovních a volnočasových indoor/outdoor aktivit a health&leisure klubem.

Tiskárna, knihařství. Knihařské práce: -vazba -knihy -diplomové práce (i do 2 hodin po telefonické domluvě) -paspartování -rámování -olepování puzzle a obrazů. Výroba, prodej: -papírenské výrobky -dárkové kazety -krabičky -školní, kancelářské, výtvarnické potřeby -knihařské plátno.

Architekt, projektant a inženýring Inženýrská činnost Architektonická činnost Projektové práce ve stavebnictví