Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Zpracování a likvidace železného i neželezného odpadu.

Nehtové studio. Služby: -modeláž nehtů: -prodlužování -zpevňování -P-SHINE -francouzská manikúra.

Maloobchod, prodej, servis, opravy: - výpočetní technika - renovované náplně do laserových tiskáren - registrační pokladny. Služby: - připojení k internetu - správa počítačových sítí - tvorba webových stránek.

Městské lázně Aqua park, Aqua centrum. tobogán. Služby: -lázně s vlnobitím -perličkové lázně -sauna, pára, solárium, tel.: 495211897 -masáže 495404417 -kadeřnictví 495404404 -kosmetika 495404405 -pedikúra 495404406 Nehtové studio JANA -modeláž a ...

Prodej a vývoj inteligentních mikroprocesorových jednotek pro prostředí GSM.

Kadeřnictví Věra Vám nabízí profesionální kadeřnické služby s použitím špičkové vlasové kosmetiky L´oréal proffesionnel za příznivé ceny.

Zajistíme pro Vás: odhalování odposlechu, kamerové systémy, rušičky mikrofonů a GSM

Remis nabízí: -venkovní reklamy -zřizování a pronájem reklamních ploch -samolepicí grafiku -světelné reklamy -velkoplošný tisk -firemní štíty, tabule a transparenty -stojany, stojánky na prospekty -polep automobilů -orientační systémy budov.

Montáže, servis a údržba bezpečnostních a IT technologií

Služby: -kadeřnictví,kadeřnice.

Výtvarné a grafické studio. Tiskárna: -ofsetový tisk -velkoformátový tisk -reklamní předměty

Zajišťování plánování komunikační a marketingové strategie, reklamní kampaně.

Zabýváme se vzděláváním a poradenstvím v oblasti finančních trhů a investičního bankovnictví v České republice. Nabízíme zajištění dotací z EU.

Poskytované služby: organizování valných hromad konzultace a zpracování návrhu stanov ekonomicko právní poradenství rozesílání a správa dividend organizování seminářů k právním, daňovým a ekonomickým aspektům činnosti akciových společností tvorba a zajištění inzerce v celostátních a krajských periodikách vycházejících v České republice ...

Business FORUM, společnost s mnohaletými zkušenostmi: - koncipuje - organizuje - pořádá - kongresy - konference - semináře k aktuálním ekonomickým a právním tématům. Jako zcela nezávislá společnost spolupracujeme s řadou expertů, konsultantů a manažerů z ekonomiky, vědy a politiky, kteří se podílejí na vytváření ...

Dodávky komplexních řešení v oblasti bezpečnosti informačních technologií.

Fotografický ateliér. Profesionální fotograf a fotoateliér. Služby: - svatební fotografie - portrétní a módní fotografie - focení glamour a uměleckých aktů - focení booku pro modelky - reklamní fotografie - reportážní foto - licencování fotek z vlastních projektů

Ostraha majetku a osob Služby soukromých detektivů Realitni činnost, správa a údržba nemovitostí

Pravidelný i jednorázový odvoz odpadu několika druhy kontejnerů: -kontejner 3 m3 -kontejner o objemu 6 m3 -kontejner 9, 5 m3 -speciální kontejnery o objemu 11 m3.

Obchodní dům. Sortiment: - domácí potřeby - drobné zboží - knihy, video, hudba - nábytek a bytové doplňky - oděvy, obuv, doplňky - PC a mobilní komunikace - potraviny a občerstvení - sport, volný čas.

Tisk: - velkoplošný - digitální. Výroba: - razítka - reklamní předměty.