Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Nabízíme: -internetové prezentace a eshop -internetový marketing -registrace domén a webhosting -grafické práce, reklama, marketing.

Likvidace odpadních vod ze septiků. Odvoz odpadních vod.

Internetový servis Jičín nabízí kompletní tvorbu webových prezentací a internetových aplikací na míru, internetový marketing a veškerou reklamní a propagační činnost v oblasti internetu a IT outsourcingu.

Realitní kancelář. Správa nemovitostí

Nabídka služeb kineziologické poradny pro odstranění následků prožitých stresů a negativních emocí.

Ateliér, sdružení: - projekční, architektonické a inženýrské služby.

Tiskárna Nabídka kompletních tiskařských služeb, knihařských zpracování.

Telekomunikeční, datové a optické sítě Výstavba PC EZS, EPS - Zabezpecovací a požární systémy CCTV - kamerové systémy, SAT a TV rozvody Digitální ústredny Digitální a analogové telefony, bezdrátové telefony, záznamníky a faxy Aktivní a pasivní prvky strukturované kabeláže.

Pobočka. Klientské centrum. Poskytovatel: -kabelová televize. -připojení k internetu.

Poradenství, služby a outsoursing v oblasti kvality, měření, logistiky především pro automobilový průmysl.

Výkup barevných kovů. Recyklace a zpracování odpadů.

Nabízíme: -překlady a tlumočení ve všech evropských a hlavních asijských jazycích a 126 oborech -koordinaci odborníků různých profesí -sestavování specializovaných slovníků -lokalizaci internetových prezentací a softwaru.

Dětské studio Kouzlo: - hlídání dětí - cvičení rodičů s dětmi - pohybový a výukový program - hudební program.

Hlídání dětí: - krátkodobé - dlouhodobé - hlídání na poslední chvíli - nárazové.

Architektonický atelier: -projektová dokumentace občanských staveb.

Prodej a servis počítačů a kancelářské techniky. Prodej spotřebního materiálu vč. renovací tonerů a inkoustů. I na počkání nebo výměnou. Řezaná reklama od návrhu po nalepení, možnost zaslání po ČR na snímací folii pro samoinstalaci. Prodej a servis domácích šicích strojů.

Velkoobchod: - hračky - nafukovací balonky.

Oprava a rekonstrukce fasád, půdní vestavby; tesařské, klempířské a pokrývačské práce; rekonstrukce plochých střech, reklama a reality.

Digitální tisk do formátu A3. Velkoformátový tisk. Dokončovací práce: - kalendářová vazba - kroužková vazba - vazba diplomových prací - ořez dokumentů.