Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: -čištění koberců -textilního i koženého čalounění -interiérů osobních i užitkových vozů. Ke své činnosti používáme profesionální techniku i účinné čistící prostředky. Působíme zejména v Jihomoravském kraji (Tišnov, Brno, Kuřim...) a kraji Vysočina (Bystřice nad Pernštejnem, Žďár nad Sázavou...). Své služby poskytujeme jak soukromým ...

Česká pošta: -poštovní služby. Pošty: -Jaroměř 3, tel.:491813371, 491813698 -Jaroměř 4, tel.:491816680.

Vydavatelství: - noviny - knihy.

Fotoateliér, fotografické práce.

Správa počítačových sítí. Programování, vývoj: - databázové informační systémy. Tvorba www stránek.

úklidové služby, úklid: -domácností -firem -bytových domů.

Stavebně - obchodní a developerská společnost. Prodej: - stavební parcely na rodinnou výstavbu a realizaci staveb na klíč. Předmět podnikání: - provádění bytových a občanských staveb - správa vlastního majetku - pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor a poskytování jen základních služeb s pronájmem spojených - realitní ...

Výroba svatebních oznámení, velké množství netradičních motivů, možnost zhotovení i z vlastní fotografie. Dále vyrábíme novoročenky, promoční oznámení, vizitky, různá blahopřání, pohledy a jiné tiskoviny. Profesionální fotografování produktů pro katalogy a internetové stránky. Školní fotografie. Portréty, retuše, fotomontáže. Kompletní grafické ...

Zajišťujeme profesionální bezpečnostní služby administrativních, průmyslových i soukromých objektů v rámci celé ČR, rozsáhlé spektrum úklidových služeb, Správa nemovitostí, Účetnictví a správa SVJ, Bankovní úvěry.

Tetovací studio: -trvalé tetování -černé tetování -barevné tetování -předělávky -velký výběr motivů -zpracování vlastních návrhů -piercing.

Provozování dětského internetu.

Pobočka. Mezinárodní zasílatelství. Služby: - sběrná služby a přikládka - kamionová doprava - tuzemská, mezinárodní - námořní přeprava - skladování, logistika - celní služby.

Výkup, likvidace: - druhotné suroviny.

Finanční, realitní a poradenská služba: - prodej bytů, rodinných domů - pronájem bytů - prodej pozemků.

Jsme předním investorem, developerem, správcem nemovitostí a manažerem nemovitostního fondu v oblasti realit a hotelnictví ve střední Evropě a spravuje majetek v hodnotě 740 milionů EUR. Klíčové obchodní aktivity: - skupina působí v regionu střední Evropy od roku 1991. Aktivní v následujících segmentech: - rezidenční - kancelářský ...

Zabýváme se: - výstavbou moderních domů pro bytové i kancelářské účely - financováním nemovitostí - správy objektů - pojištění - investice. Finance: - divize financí působí v současnosti v pěti zemích. Přidaná hodnota se vytváří prostřednictvím finančních a dalších služeb na základě úzkých vztahů s obchodníky .

Naše služby: - kopírování - razítka - tisk, grafika.

Elektroinstalace Solární technika Stavební práce