Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Reklamní a grafické služby: - tištěná reklama - řezaná reklama - tvorba webových stránek - grafické návrhy.

FRESH FOTO – Váš osobní fotograf. Náš tým se specializuje na svatební, těhotenské, portrétní i rodinné fotografie v ateliéru i exteriéru.

Grafická úprava: - knih - časopisů - prospektů - plakátů. Nabídka: - fotografické služeby - skenování - kopírování.

Internetové služby a design. Grafický design: - webdesign - návrhy, aktualizace a správa www stránek - zavedení www stránek do internetových vyhledávačů - grafické animace, video sekvence - loga, značky - návrhy značek, logotypů - zpracování grafických manuálů.

Činnost našeho grafického studia se datuje od roku 1997, kdy jsme začali pracovat jako sdružení odborníků z oblasti: - DTP - multimédií - animací - 2D grafiky - 3D grafiky. Za léta praxe jsme kvalitou a cenovou dostupností získali zákazníky velmi zvučných jmen, která naleznete na stránce referencí. Objemem zakázek jsme získali velmi ...

Reklamní agentura. Copy shop: - barevné kopírování + tisk - černobílé kopírování. .

Správa počítačových sítí. Prodej a servis: - výpočetní technika. Outsorcing IT služeb pro malé a střední firmy, podnikatele, živnostníky. Služby v oblasti výpočetní techniky rovněž pro soukromé osoby a domácnosti.

Fitcentrum, posilovna: - kompletní sestavení tréningového a stravovacího plánu - osobní trenér - sportovní, relaxační masáže - vybavení pro kondiční a závodní cvičence - každý měsíc akce pro klienty.

Provádění klasických, zdravotních, relaxačních či sportovních masáží a asijské masáže Shiatsu. Nabídka bylin, vegetariánské vaření na kurzech, přednášky o stravě, tytoterapie, homeopatická poradna.

Zabýváme se vývojem a správou webových aplikací, internetovým marketingem a provozem vlastních internetových médií. DatabázeSlev.cz: Slevový agregátor a porovnávač přinášející každý den přes 1500 prověřených akčních nabídek se slevou až 90% na cestování, pobyty, zboží a mnoho dalšího.

Překladatel, tlumočník českého, ruského a ukrajinského jazyka. SOUDNÍ OVĚŘENÍ. Odborné jazykové vzdělání – český jazyk a literatura. Dlouholetá praxe v oboru překladatelství. Široký překladatelský záběr – osobní dokumenty, smlouvy, web stránky, reklamní texty, technické texty. Možnost expresního vyhotovení překladu.

Provoz e-shopů s elektronickými cigaretami.Tvorba webových stránek.Provoz cestovního portálu.

Realitní agentura. Pronájem nebytových prostor a prodej nemovitostí.

Kompostárna, okrasná školka, prodej okrasných materiálů, strojní zahradnické práce, půjčovna malé mechanizace. Provádění a údržba sadových úprav, rekultivace, práce s půdou, architektonické návrhy, dendrologické průzkumy, služby obyvatelstvu.

Kadeřnictví dámské i pánské. Prodej: - vlasová kosmetika. Kosmetika pro ženy. Pedikúra a masáže.

Specializovaná konzultační firma v silničním hospodářství poskytující: -poradenské služby pro správce pozemních komunikací na všech úrovních, projektanty a dodavatele.

Realitní kancelář: - prodej, koupě nemovitostí.

Vlasové studio. Kadeřnictví. Prodej kompletní vlasové kosmetiky firem: -LOREAL -DAVINES.

Informační systémy na míru. Maloobchod, prodej, pronájem, leasing, oprava, servis, repase, obnova: -počítače, sítě, notebooky LIBRA, LEO, BRAVE -tiskárny SAMSUNG, STAR, EPSON, HEWLETT PACKARD -multimedia -software ekonomický, licenční, účto96 MELZER -kancelářská a telekomunikační technika -kopírky, faxy, telefony, ústředny -papír ...

Kadeřnické studio Hair. Kadeřnictví. Služby, návrhy: - účesy počítačem (libovolné navolení účesu, barvy) - zhotovení návrhu. Prodej: - vlasová kosmetika WELLA.