Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost která pomáhá vytvářet globální internetovou síť. Patříme mezi celoevropsky nejvýznamnější poskytovatele služeb v oblasti hostingu a domén, avšak náš záběr je mnohem širší. Charakterizuje nás vysoká profesionalita, technologická vyspělost a vůle k inovativním řešením. Zároveň si však uvědomujeme, že dokonalé technologie nejsou ničím bez ...

Provádí služby: -prezentace a reklama firem a společností prostřednictvím koncertů vážné hudby v Hradci Králové a okolí -zprostředkování obchodní činnosti a služeb.

Překlady: -texty z němčiny do češtiny a naopak. Speciální obory: -strojírenství -elektrotechnika a elektronika -webové stránky -chemie -papírenský průmysl -kabelářský průmysl -ochrana životního prostředí -návody k obsluze a údržbě, technické popisy zařízení, příručky -kupní smlouvy -obecné texty všeho druhu.

Překladatelská agentura. Překlady v oblasti práva, obchodu, ekonomiky, vědy, propagace, atd.: -němčina -angličtina -španělština -italština -francouzština -ruština. Služby: -překlady literatury a manuálů -přepisy textů -konečnou úpravu textů dle přání zákazníka -zpracování na PC** v dohodnutém textovém ...

Zahradní architektura: -3D projekce -výsadba a údržba-okrasných, užitkových zahrad -letničky -trvalkové záhony -skalky -hroby -travní plochy -řez ovocné, okrasné stromy. Cykloprodejna: -jizdní kola -prodej -servis -cyklodoplňky.

Doprava: -mezinárodní kamionová -vnitrostátní (tuzemská). Služby: -spedice, spediční -vyhotovení, vystavení: -veškeré celní dokumenty, průvodky:

Pronájem osobních vozidel zn. ŠKODA, výhodná kombinace klasického pronájmu a operativního full leasingu, správa vozového parku: -autopůjčovna, půjčovna aut, vozidel -krátkodobé, dlouhodobé pronájmy -po dohodě možnost přistavení automobilu v Brně mimo sídlo firmy -po dohodě možnost zapůjčení vozidla mimo pracovní dobu -náhradní ...

Reklama: - nápisy ze samolepících fólií na auta - reklamní tabule - světelná reklama - potisk na trička a pracovní oděvy v malých sériích - letáky, tiskoviny - azanžérské práce.

Služby: - aranžování (výlohy, výstavy, interiéry) - šití bytového textilu.

Hotel pro psy. Psí penzion. Celoroční ubytování pro psy (pes), kočky a jiná malá domácí zvířata: -celoroční provoz -celodenní péče -zateplené kotce -možnost pobytu venku.

Návrh, projekce, konstrukce ve strojírenství, rekonstrukce, inženýring, dodávky na klíč, šéfmontáž: -energetická zařízení -sací a výfukové trakty na plynovodech -tlumiče hluku turbín, sání a výfuku -horkovodní výměníky -rekuperátory na odpadní teplo, ekonomizery (využití v provozu) -vysokotlaká hydraulika -startovací zařízení na ...

Bezpečnostní agentura. Montáž: -elektronické zabezpečovací systémy -bezdrátové radiové připojení na pult centrální ochrany. Služby: -přeprava peněz a cenných zásilek -fyzická ostraha objektů a osob.

Služby: -bezdrátové rádiové připojení na pult centrální ochrany -fyzická ostraha objektů -ostraha přeprav cenných zásilek -bezpečnostní agentura -úklidové služby.

Svatba je jistě okamžik, který stojí za to zaznamenat. Kdo by se rád nepodíval na svatební fotografie z vlastní svatby. Působím jako fotograf se zaměřením právě na svatby. Pořidím pěkné svatební foto i z vaší svatby. Nabízím focení celého vašeho svatebního příběhu od příprav, přes obřad až po hostinu a další program. Objednat si mě můžete ovšem ...

Nabízíme prodej stavebních pozemků, dvojdomů, rodinných a řadových domů pouhých 17 km od hranice Prahy.

Dealer firmy VOL: -služby: -připojení na Internet. Velkoobchod, prodej, servis: -výpočetní technika: -notebooky, počítače i repasované -příslušenství k PC -mobilní telefony T-Mobile: -kompletní příslušenství -pouzdra, antény, adaptéry, barevné kryty, hands free. Splátkový prodej Home Credit.

Grafické a reklamní studio. Tisk: -reklama na igelitové, bavlněné i papírové tašky, deštníky -potisk na reklamní předměty, trička -samolepky v libovolných barvách, tvarech, velikostech -fóliové nápisy na automobily, firemní štíty, reklamní tabule -propagační tiskoviny na klíč. Prodej: -dárkové předměty -nástěnné i ...

Nabízíme servis nejen firmám, ale i uchazečům o zaměstnání. Personální služby: - vyhledávání uchazečů z naší databáze - vyhledávání uchazečů na základě cílené inzerce - přímé vyhledávání uchazečů - individuální práce odborného konzultanta - zajištění výběrového řízení na základě požadavků - vyhodnocení došlých životopisů - ...