Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Tvorba webových stránek. Internetová vizitka. Hosting, domény.

Architektonická kancelář. Projekční práce: - územní plánování - urbanistické studie - stavební povolení.

Kobercová služba: - hloubkové čištění koberců, čalounění a sekaček - pravidelné, nárazové čištění v komerčních prostorách, v kancelářích.

Fotoateliér, fotograf, fotografování v ateliéru i exteriéru, zpracování fotografií, průkazkové fotografie na počkání, portrétní fotografie, fotografování svateb, škol, školek, reportážní foto, fotografování těhulek a miminek, fotografování mazlíčků

Reklama. Aranžérské služby: samolepící nápisy, transparenty, firemní štíty, poutače, plexistojánky, info tabule, výzdoba sálů, vánoční výzdoba, texty na fasádu,

Poskytování pomoci bezdomovcům, propuštěným vězňům a lidem na okraji společnosti.

Správa nemovitostí: - od úklidu po účetnictví.

Úklidové služby: - úklid denních ploch - mytí podlahových ploch - luxování.

Naše společnost je: softwarová distribuční společnost specializující se na trh grafických aplikací pro klasické, internetové a multimediální publikování a aplikací pro řešení elektronické distribuce a archivace dokumentů. Jsme největším distributorem Adobe.

grafologické služby - rozbory rukopisů za účelem sebepoznání - poznání druhých - pomoc pro personalisty při výběru vhodných kandidátů na požadované pracovní místo

Produkty: -reklamní dárky -atypické propagační předměty -netradiční tiskoviny -obaly a obalový design -zakázková výroba -konferenční a doprovodný servis -zajištění sympózií a kongresů -speciální servis pro farmaceutické společnosti -zpracování medicínských textů.

Nabídka služeb prádelny, mandlu a čistírny.

Půjčovna, prodej: -svatební šaty (možnost ušití i dle katalogů) -šaty pro družičky i šaty do tanečních -doplňky pro nevěsty -ozdoby na auta a různé dekorace -luxusní spodní prádlo pro sváteční příležitost -punčochové zboží -velký výběr snubních prstenů -svatební oznámení -velký výběr dámské svatební obuvi.

Školení. Personalistika. Vývoj na trhu práce Nabídky práce.

Poradenská a vzdělávací agentura. Služby: - vzdělávací programy a autorizované semináře IBSA-STRUKTOGRAM a TRIOGRAMM - manažerské dovednosti a techniky - trenérské, lektorské a prezentační dovednosti - poradenství v rámci výběrových řízení - učení efektivní týmové komunikace - řízení podle cílů. Komplexní vzdělávací programy pro ...

TRUHLÁŘSTVÍ JAN ŠIPKA Individuální tvorba nábytku Realizace návrhů architektů Vlastní návrhy a řešení vašich požadavků Architektonické služby (bytový architekt, návrhy interiérů) Truhlářská výroba: - kuchyně na míru (kuchyňské linky) - koupelny (koupelnový nábytek) - ložnice - dětské pokoje - stylový nábytek - skříně - knihovny - ...

Výroba, dodávka. Technologie průmyslového čistění: - technologie čištění odpadních vod - regenerace řezných emulzí - čistění a filtrace olejů - tryskové hospodářství Výroba, dodávka, servis: - interiérové vybavení pro průmysl a obchodní řetězce a zajišťujeme jeho následný servis.

Kameramanské a fotografické práce Výroba: -natáčíme svatby, slavnosti -dokumentární filmy -firemní video prezentace -rodinná fota/videa -reklamní shoty -fotografie-děti, svatby, portréty, příroda.

Dodávky a podpora ERP systémů výrobním společnostem. Prodej: -hardware -komunikační technologie.