Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Poskytování služeb v oblasti správy nemovitostí.

Činnost: -reklamna - full servis -roznos letáků a propagačních materiálů -výroba reklamních předmětů.

Komplexní dodávky, instalace, projekce, servis: - bezdrátové prostředky pro datové a hlasové propojování počítačových sítí - informační systémy pro podniky na klíč (ERP, CRM, řízení výroby) včetně dodávky hardwaru i softwaru - strukturované kabelážní systémy - kancelářské aplikace v prostředí LOTUS NOTES (pošta, portály, zakázkový vývoj ...

Tvorba software na zakázku. Prodej a servis výpočetní techniky.

Vydavatelství časopisů Týden, Instinkt a Nedělní svět.

Studio pro využití volného času dětí i dospělých Cvičení pro rodiče s dětmi: -kondiční gymnastika -zdravotní gymnastika, gymball -orientální tance -cvičení na velkých míčích -sportovní aerobik -jóga. Zájmové kroužy: -výtvarný kroužek -individuální hra na flétnu. Hlídání dětí: -doma i v prostorách Studia Čtyřlístek ...

Reklamní a grafické studio. Služby, návrhy, výroba: - grafika, grafické návrhy - firemního loga, logotypy - obaly výrobků - výroba www stránek, webdesign - prospekty, plakáty, billboardy - reklamní letáky.

Státní zemědělský intervenční fond (SZIF) je akreditovanou platební agenturou-zprostředkovatelem finanční podpory z Evropské unie a národních zdrojů.

Služby: -překlady: -odborné, právní, soudní. -angličtina, němčina, španělština, arabština, bulharština, čínština, italština, ukrajinština, švédština... -tlumočení.

Nabídka služeb v oblasti nedestruktivního zkoušení.

CEET "LANGUAGE SOLUTIONS" Překlady s pomocí CAT nástrojů, expresní překlady, soudní překlady, překlady rodilými mluvčími.

Projekty, dodávky, montáže: - optické systémy - koaxiální systémy - dekodéry NET ON AIR. Zastoupení firmy: - TELESTE. Projekční a realizační tým se zabývá projekční a inženýrskou činností v oblasti komunikační techniky (tj. televizní kabelové rozvody, optické transportní sítě, rozvody systému společného příjmu včetně rozvodů 1. ...

Představujeme Vám společnost EUROPROTECT s.r.o. postavenou na základě profesionálních zkušeností a znalostí bezpečnostní problematiky. Tato špičková bezpečnostní organizace byla založena r. 2001 p. Jiřím Veidenthalerem, bývalým příslušníkem Zásahové jednotky Policie ČR a bezpečnostním důstojníkem OSN s důrazem na tyto záruky:

Oborové informační centrum pro zdravotnictví: - vydavatel "Katalogu zdravotnických potřeb a jejich dodavatelů v ČR" - MEDICA INFO (publikace, PC, Internet) - informační činnost včetně průzkumu trhu v oblasti zdravotnictví - poradenské a konzultační služby - zprostředkování komplexní prezentace včetně propagačních, inzertních a reklamních ...

Tvorba webových stránek (webové stránky) levně.

Komplexní nabídka konzultačních, vývojových a implementačních služeb.

Prodej výpočetní, kancelářské a telekomunikační techniky. Nabídka správy sítí, servisních i internetových služeb. Tvorba webových stránek.