Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: -nabídka informačních služeb z oblasti divadla.

POUZE SÍDLO SPOLEČNOSTI. PROVOZOVNA V BRNĚ. Vývoj, výroba: - software. Služby: - webdesign - programování.

Služby: -aranžování výloh, výstav. -písmomalířství.

Přírodní a wellnes manikúra, modelace gelem.

Překlady z anglického a německého jazyka do jazyka českého, se zaměřením na technické obory: -elektrotechnika -pozemní komunikace -telematika (mýtné) -turistika, cestování -obchod.

Kompletní inženýrská a projekční činnost v investiční výstavbě (rodinné a bytové domy, administrativní budovy, výrobní objekty, obchodní centra). -předprojektová příprava staveb -bytový architekt, projektant -stavební management. Interiér na klíč: -návrhy a projekty -studie interiéru -design vybavení -vizualizace -dodávka ...

Projekce budov. Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování). Architektonické a inženýrské činnosti a související technické poradenství.

Služby: -velkoplošný tisk -reklamní poutače -tiskoviny -polepy vozidel, samolepky -prezentační systémy -bannery -webdesign.

Vývoj, distribuce: -software. Služby: -analytické, programátorské, implementační v oblasti informačních systémů pro řízení výrobních podniků.

Nákup, rekonstrukce, prodej: - nemovitosti. Výroba, montáž, prodej: - plastová okna, dveře a jejich příslušenství (parapety, žaluzie, okenní sítě, rolety). Prodej, montáž: - garážová a průmyslová vrata a brány.

TOMI ATELIER Návrhy a realizace: -originální obaly -dárkové předměty -reklamní předměty z vlnité lepenky, papíru a přírodních materiálů. Široká paleta barev a přírodních materiálů. Perfektní zpracování. Důraz na detail. Nadčasový design, s přihlédnutím k tradicím. Recyklovatelný materiál. Malé i velké série.

Služby: -nehtová modeláž a manikúra.

Služby veřejného stravování WURST. Prodej a výkup stravenek EXIT GROUP. Nabízí stravovací služby a catering.

Manikúra, pedikúra, p-shine, modeláže a zdobení nehtů.

Nehtového studia, modeláže nehtů a jejich opravy, úpravy, doplnění, lakování i zdobení.

Realitní kancelář, prodej a pronájem: -rodinné domy a byty -zprostředkování pronájmů, prodeje a koupě nemovitostí -vyhledáme klientovi vhodné zájemce -obstaráme vklad do katastru nemovitostí -zajistíme znalecký posudek -určíme tržní cenu prodávané nemovitosti -úvěry, hypotéky, celkové profinancování nemovitostí ...

Agentura práce: -zprostředkovávající brigády pro studenty. Nejvyšší výplatní tarify. Denně aktualizované nabídky brigád. Výplaty do 5 dnů po práci.

Účetní a auditorská činnost. Daňové poradenství. Pátrací a ochranná činnost.

Služby: -poskytování ekologického poradenství.

Činnost: - konzultační, projektová a inženýrská činnost v oblasti ochrany životního prostředí a dalších externích služeb - odpadové a vodní hospodářství, ochrana ovzduší, - nakládání s chemickými látkami a přípravky, - přeprava nebezpečných věcí po silnici (ADR), - podrobné preventivní kontroly u klientů a návrh řešení zjištěných závad, ...

Čistírna, čištění: -peří Výroba, šití: -péřové deky a polštáře.

Detektivní činnost. Vymáhání pohledávek.