Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Zajišťujeme hostesky na dlouhodobé i krátkodobé akce, tiskové konference, společenské večery, výstavy a veletrhy.

Nabízíme full service v oblasti realizace promotion, golfů, společenských i eventových akcí (ochutnávky, road show, přehlídky, casting). Zajišťujeme hostesky a promotéry. Kreativita v oblasti grafických návrhů, výroby tiskovin i reklamních předmětů.

Služby: - překlady, tlumočení, korektury - oblast techniky, práva, obchodu, logistiky, medicíny, politiky, zemědělství, EU a mezinárodních institucí, překlady návodů, směrnic, bezpečnostní dokumentace, obchodních prezentací a mnoho dalších oborů.

Účetní a auditorské činnosti a jejich revize; daňové poradenství. Sekretářské a překladatelské činnosti.

Unikátní databázi tvoří hostesky, promotéři, modelky, tlumočnice a vizážistky po celé ČR pro eventy, kongresy, konference, firemní akce, samplingy, promoakce, roadshow, plesy, výstavy, přehlídky, obsáhlý výběr kostymérny, tvorba na zakázku, branding.

Developerská společnost spravuje bývalý Dominikánský klášter datující vznik v období mezi 11. a 12. století na prestižní adrese v historickém centru města Olomouce. Pronájem: -kancelářské prostory -obchodní prostory.

Činnost: - obchodní činnost na jihokorejském a asijské trhu Služby: - konzultace - průzkum trhu - exportní poradenství spojené s korejským trhem.

Venkovní reklama. Reklamní kampaně: - pronájem reklamních ploch - velkoplošný tisk - bannery - reklamní plachty - tisk samolepek, vizitek, letáků - reklamní polepy automobilů, cedulí, výloh a prodejen. Výškové práce: - reklamní plachty, bannery - lepení ve výškách - výlep billboardů.

Online prodej erotických pomůcek, e-shop, internetový obchod.

Služby: - Oceňování majetku pro - věci nemovité, - Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, - Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí, - Zprostředkování hypotečního úvěru.

Prodej, velkoobchod, e-shop: - nafukovací balónky - větrníky - konfety - lampióny - girlandy.. Reklamní potisk balónků sítotiskem.

Provádíme: - fyzická ostraha majetku - elektronické nebo kamerové systémy.

Zpracování kovového odpadu. Pronájem motorových vozidel: -Multicar M -3stranný sklápěč.

Opravy, servis, prodej: -elektro, elektronika, výpočetní technika. Bezdrátový internet.

Činnost: - založení firmy - prodej firmy - pronájem sídla firmy.

Vlasové studio: - moderní střihy, barvení, trvalé ondulace, společenské a svatební účesy, vlasové poradenstv, prodlužování vlasů Kosmetické studio: -ošetření pleti, čištění pleti, úprava, barvení řas a obočí, masáže obličeje, depilace teplým voskem, parafínové, laser, akné, vrásky... Nehtový design: -gelové nehty Pedikúra: -úprava ...

Pohřební ústav, pohřebnictví: -komplexní pietní služby -pohřeb -kremace.

Pohřební ústav, pohřebnictví: -komplexní pietní služby -pohřeb -kremace.

Pohřební ústav, pohřebnictví: -komplexní pietní služby -pohřeb -kremace.