Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - kadeřnictví

Společnost INTAR a.s. je nezávislou českou projektovou, inženýrskou a konzultační firmou se širokým přehledem a znalostmi v oblasti architektury, pozemního stavitelství, telekomunikací a informačních technologií. Služby: -poradenství -zabezpečení budov -telekomunikace -telekomunikační technologie. Projektujeme pozemní stavby a ...

Restaurace, hostinec Raduňka. Stylová venkovská restaurace. Zastřešená terasa s venkovním posezením. Wellness centrum - relaxace. Masáže. Sauna. Solná lázeň.

Činnost: -instalace a správa počítačových sítí, - připojení k internetu, - NOD 32. Prodej: -počítače, -kabely.

Jazyková škola: - výuka němčiny v celém rozsahu - příprava k mezinárodním zkouškám - tlumočení - překlady včetně úředního ověření

Služby: -kosmetika: -biostimulační -laser -maestro -masáže -lymfodrenáže.

Služby: -zprostředkování oslav, akcí, večírků, prezentací, modních přehlídek i svateb včetně cateringu.

Služby: -solárium -solární kosmetika AUSTRALIEN GOLD -kosmetické -gelové nehty -proměny vzhledu -lymfodrenáž -masáže

Pyramida Broumov zahrnuje penzion, myčku vozidel a reality. Pro ubytování nabízí: 2lůžkový apartmán s přistýlkou, kuchyní, balkonem a sociálním zařízením. Half floor (2 dvojlůžkové a 1 třílůžkový pokoj se společným sociálním zařízením a kuchyňkou, společenská místnost, terasa). 3 dvojlůžkové a 4 třílůžkové pokoje se společným sociálním ...

Činnost společnosti RK Pink, v.o.s.: - správa nemovitostí - pronájem virtuálních kanceláří.

Distribuce, rozvod: - teplo, tepla - teplá užitková voda, teplé vody - studená pitná voda, pitné vody. Služby: - čištění kanalizace, kanalizací - vývoz jímek, jímky.

Služby společnosti PROFITERM FACILITY a.s.jsou: - pronájem bytů, kanceláří, skladů, prodejen a reklamních ploch v Ostravě - správa nemovitostí.

Statická a projekční kancelář - statické posudky - návrhy a statické posudky konstrukcí všech materiálů - statické výpočty základů staveb - projekční činnost, projekty - vizualizace.

Fotograf, fotografické práce - svatební foto.

Realitní kancelář RK STONE - prodej a pronájem domů, nemovitostí, komerčních prostor.

Činnost, služby - zaměření na veřejné zakázky - administrace zadávacích řízení - realizace výběrových řízení z fondů EU.

Chovatelská stanice: - plemeno psa Tosa-inu. Služby: - hotel pro psy, psí hotel - výcvik psů - agility.

Tetovací studio Tatoo Mammoo provádí tetování, piercing.

ALORAMEDICA nabízí služby: - masáže - centrum terapie bolesti - kosmetika. Internetový obchod, e-shop: - kosmetika.

Svatební salón. Půjčovna: - svatební šaty, doplňky pro nevěsty - šaty pro družičky i pro svaté příjímání - šaty do tanečních - smokingy, pánské, chlapecké obleky - společenské šaty. Prodej: - snubní prsteny - svatební oznámení - svatební, plesová bižuterie - voničky.