Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Realitní kancelář: -komplexní služby realitní kanceláře -zprostředkování pronájmů RD, bytů, kancelářských, výrobních a obchodních prostor -zprostředkování prodeje RD, bytů, výrobních a skladových objektů -převod členských práv a povinností DB.

DARSI Studio: - péče o pleť a tělo - TARANI kosmetika Ajurvédské terapie - BIOLOGIQUE RECHERCHE kosmetika - OLOS kosmetika - DIBI kosmetika - permanentní make-up.

ATELIER BOTIČ s.r.o. Architektonická a projektová kancelář. Služby: - komplexní předprojektová a projektová příprava veškerých staveb - územně plánovací dokumentace - inženýrské a investorské služby - vedení staveb a projektů - návrhy a realizace interiérů - designerské práce - návrhy výstav a expozic - realitní služby, spojené s ...

Činnost: - personální agentura - personální poradenství.

kompletní realitní služby. Specialista na Prahu. Zajišťujeme nákup/prodej nemovitostí, kompletní právní, finanční a daňové služby, včetně zákonných odhadů

Výroba: - závěsné a vývěsné smaltované štíty, cedule - orientační systémy - dopravní značení, značky - bezpečnostní značky a štíty - replika starých smaltů - značení ulic.

Činnost: - bezpečnostní agentura - přeprava cenin a peněžních hotovostí - fyzická ochrana a ostraha osob, majetku - správa a údržba nemovitostí - technickooranizační činnost v oblasti požární ochrany - poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví.

Provádění trhacích a ohňostrojných prací. Fotografické služby. Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce.

Služby: - navrhování interiérů Prodej: - nábytek

Nabízíme kompletní řešení reklamního textilu. Kvalitní potisk, výšivka, sublimace a reklamní textil.

Kompletní správa výpočetní techniky malých a středních firem. Grafický návrh a zpracování webových stránek. Služby v oblasti HW, SW. Kompletní služby internet. Správa počítačů na klíč: - převzetí plné kontroly nad veškerou výpočetní technikou zákazníka - Windows NT Server - Windows NT Workstation - Windows 2000 Server - Windows ...

Výstavy a veletrhy, realizace expozic. Zajišťujeme technickou realizaci kongresů

Maloobchod, prodej, montáž, servis: - počítače a výpočetní technika - zabezpečovací technika - elektroinstalační materiál - účetní software - elektronické zařízení do bytů, skladů. Služby: - zpracování projektu - ekonomické poradenství - vývoj software - účetnictví, daňová evidence.

Čištění: -koberce -čalouněný nábytek -autopotahy.

Měřící a regulační technika. Přední světový výrobce vysoce kvalitních hardwarových i softwarových produktů pro: - získávání dat - digitalizaci - počítačové vidění - tvorbu a zpracování multimédií.

VIP služby. Úklidové služby komerčních prostor, kanceláře, úklid po řemeslnících, malování a stavebních pracích.

Výroba: - audiovizuálních děl, animovaných, dokumentárních a hraných filmů, spotů, klipů, výroba a úprava fotografií a prezentací. - reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení - fotografické služby.

Vývoj, distribuce: - podnikové informační systémy

Nabídka klasické relaxační masáže, manuálního liftingu obličeje, anticelulitidové ozónové masáže, indické antistresové hlavy... Dopřejte si hodinku odpočinku při masáži - na chvíli zapomenete na celý svět, tělo i mysl si odpočine a zregeneruje a Vy budete jako znovuzrození.

Nabízíme profesionální služby: web design, seo optimalizace, tvorba www stránek, střih videa, natáčení, fotografie. Vytvoříme Vám nový web, navrhneme webdesign, seo optimalizaci. Natočíme Vám film, nebo promovideo, profi fotografie.

Potřebujete virtuální sídlo společnosti v Praze? Sídlo společnosti je nejen nutností pro každou společnost dle zákona, ale je hlavně její vizitkou. Sídlo na prestižní adrese v Praze zvyšuje důvěryhodnost firmy a může tak podpořit její úspěch u potenciálních obchodních partnerů. Sídlo právnické osoby, tedy sídlo určené v zakladatelském dokumentu a ...

Firma poskytuje manažerské a podnikaltelské poradenství včetně poskytování kurzů na komunikační a prodejní dovednosti.

Pronájem, půjčovna, prodej: - výčepní zařízení - chlazení včetně instalace - půjčovna a prodej nůžkových stanů - prodej sudového piva a limonád. Služby: - sanitace výčepních zařízení.

Nabídka praní a mandlování prádla pro hotely, penziony, restaurace a ubytovny. Možnost chemického čištění, praní záclon, závěsů a krejčovských oprav.