Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
SKY SELECT INT. je personálně poradenská společnost, která poskytuje kompletní služby v oblasti lidských zdrojů. Týmy našich konzultantů jsou složeny ze zkušených psychologů a konzultantů s mnohaletou praxí v oboru. Externě spolupracujeme s celou řadu expertů, kteří ve svých oborech patří k absolutní špičce nejen v České republice.

Služby: -digitální barevné kopírování -potisk triček na počkání -laminování, laminace -rychlovazba.

Komplexní úklidové služby Praha a Středočeský kraj. Pravidelný úklid: - kancelářské prostory - komerční prostory - zábavní centra Výškové práce: - čištění fasád - mytí oken. Povrchové úpravy podlah: - krystalizace mramoru - lakování a čištění parket - voskování PVC

Naše grafické a DTP studio nabízí: grafické návrhy, sazba, zlom, skenování, osvit, nátisk, CtP. Dále nabízíme polygrafické služby, digitální fotografie, ofsetový tisk, knihařské zpracování.

Činnost: - rekonstrukce bytových a nebytových prostor - výstavba nových objektů - truhlářství - služby soukromých detektivů - zprostředkování služeb - - zámečnictví - organizování sportovních soutěží - vydavatelské a nakladatelské činnosti - zednictví - bezpečnostní agentura - zahradnické práce - úklidové služby - revize (elektro, ...

Služby: -kadeřnictví -kosmetika.

Maloobchod, prodej, eshop: -fotoaparáty. -objektivy. -videokamery. -dalekohledy. Služby: -průkazové foto. -velkoformátový tisk fotografií. -minilab.

Regionální televizní vysílání: - TV Slovácko. Reklamní agentura.

Kadeřnictví. Provozovna: Masarykovo náměstí 2633, 530 02, Pardubice - Zelené Předměstí

Kadeřnický ateliér Kotlár - Tyršův dům. Služby: -kadeřnictví. -kosmetika. -manikúra. -pedikúra.

- rekonstrukce domů - správa, údržba, úpravy a opravy chat a chalup - ohlídání a úklid - rozpočet stavebních prací - dodávka materiálu - záruční doba 60 měsíců.

Kadeřnictví. Provozovna: Příkopy 1242, 517 41, Kostelec nad Orlicí

Kadeřnictví. Provozovna: Třešňovecká 181/I, 563 01, Lanškroun - Ostrovské Předměstí

Kadeřnictví Provozovna: Jarošovská 527, 506 01, Jičín - Holínské Předměstí

Dámské kadeřnictví. Provozovna: J. A. Komenského 122, 542 01, Žacléř

Kadeřnictví. Služby: -kadeřnické. Provozovna: Úpská 493, 542 24, Svoboda nad Úpou