Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Nabídka služeb informační kanceláře.

Činnost: - vývoj výukový software - vzdělávací aplikace - e-lerning aplikace.

Činnost: - vymáhání pohledávek - ostraha osob a majetku - detektivní služby.

Projekce, inženýring, dodávky, servis - technologická zařízení se zaměřením na energetiku a potrubní systémy. Dodávky kancelářské a výpočetní techniky. Návrhy a realizace počítačových sítí.

Zajišťujeme: - vysokorychlostní připojení k síti Internet - internetová telefonie VoIP - servis výpočetní techniky.

Služby: -architektonické -inženýrské

Výroba, prodej, e-shop: - vlajky, vlajek - příslušenství - vlajky ČR, EU, světa, smuteční, obecní, stolní

Činnost: - kovoobrábění - zemní práce - nakládání s odpady - úprava území, asanace, rekultivace - demolice, bourací práce - dokončovací práce - nákladní doprava - kovovýroba - pronájem objektů a ploch - prodej PHM.

Architektonické a inženýrské činnosti a související technické poradenství.

Reklamní agentura - www.sicco.cz. Vydavatel týdeníku Kolínský PRES - www.pres.cz.; OBZORY Kutnohorska - www.obzorykutnohorska.cz. Centrum sportovních cen GLADIATOR - www.sportovniceny.cz: - poháry, trofeje, plastiky, plakety, medaile, vlajky, nášivky, diplomy, odznaky rytectví. Rekreační a sportovní středisko U Starého Rybníka ...

Realitní a investorská kancelář: -správa nemovitostí -inženýrská činnost -nákup, prodej a výměna nemovitostí.

VÝROBA REKLAMY PÍSMOMALÍŘSTVÍ - písmomalířské práce, písmomalíři - malba na fasády, PVC plachty, autoplachty a jiné - malovaná reklama na fasádu domů - signmaking - štíty firem, reklamní poutače SAMOLEPÍCÍ GRAFIKA - reklamní řezaná grafika ze samolepicích fólií /folie/ - pro automobily, samolepy, obchody - samolepicí ...

Činnosti v oblasti filmů a videozáznamů Vydavatelství Provoz kulturních zařízení Ostatní rekreační činnosti

Prodej autodílů, nástrojů, nářadí a diagnostiky. Nabídka reklamních a propagačních služeb. Opravy a provádění tuningu vozů.

Jsme architektonický ateliér zabývající se celým průběhem zakázky od přípravy po realizaci. Především se zaměřujeme na individualní potřeby a nároky klientů.

Komplexní služby v oblasti: -personalistiky -zpracování mezd a řízení lidských zdrojů.

Svatební fotografie, video a kompletní servis zajistí profesionální svatební fotograf a kameraman. Portrétní a figurální foto u Vás doma. Fotíme plesy, promoce, oslavy, reportáže, firemní akce, atelierové foto. fotografování škol, komerční fotografie, fotografování dětí.

Úklidové služby: - jednorázové úklidy: - mytí oken, výloh (výlohy), výtahové šachty - výškové práce - praní záclon - mytí podlah - čištění koberců - pravidelné úklidové práce - speciální práce - čištění žaluzií - údržba zeleně - terénní práce-údržba a úprava terénu a současně odvoz veškerého odpadu (zajišťujeme kácení křovin, stromů a ...

Výroba různých razítek. Výroba: - razítka TRODAT i dřevěná - reklamní stojany - samolepicí reklamy - samolepicí etikety - samolepky - tiskopisy - vizitky. Běžně razítka zpracováváme do dvou až třech pracovních dnů, vizitky do druhého dne nebo dle přání zákazníka do hodiny bez jakýchkoliv příplatků. Expresní razítko lze s ...

Provádění ochranné dezinfekce, dezinsekce a deratizace.

Výroba: - polygrafické raznice - výsek a násek papíru a lepenky