Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Prádelna: - praní - mandlování - žehlení - praní a žehlení pro zdravotnická zařízení. Úklidové práce: - úklid bytu, domu, kanceláře.

- Tisk - knihtisk - číslování - tiskopisy - ofsetový tisk do formátu A3

Pronájem vlastních nemovitostí, pronájem veškerého vybavení pro společenské a kulturní akce.

Digitální tisk. Služby: - tisk a vazba diplomových prací - tvorba a tisk - vizitky, letáky, svatební oznámení, kalendáře, polepy - kopírování, skenování. DTP studio: - grafické návrhy. Papírnictví - maloobchod, prodej: - kancelářské, školní potřeby. Knihařství: - vazby knih, časopisů.

Kadeřnictví. Fotografické studio, fotografování: - svatby - těhotné ženy - děti, miminka - školy - akty - partnerské foto.

Reklama-výroba, pronájem: - billboardy - bigboardy - megaboardy - štítové stěny.

HUMUSOFT s.r.o. je česká soukromá obchodní společnost založená v roce 1991. V současnosti má 18 stálých zaměstnanců a proměnný počet externích spolupracovníků pro řešení konkrétních úkolů. Od svého vzniku dělí společnost své síly rovným dílem mezi výrobu a prodej přístrojového a programového vybavení. Mezi oblasti zájmu společnosti ...

Detektivní a bezpečnostní služby. Detektivní služby, kancelář, agentura: - opatřování informací o důkazech pro soudní nebo správní řízení, včetně zajištění znaleckých posudků z oblasti kriminalistiky a odhadů škod na věcech movitých - prověrky obchodních, životních partnerů, uchazečů o zaměstnání, zaměstnanců a managementu, nájemníků bytů a ...

BPcopy funguje na trhu od roku 2003. V naší provozovně na počkání kopírujeme a tiskneme, vyrábíme razítka, zálohujeme média, skenujeme a prodáváme kancelářské potřeby. Máme pro Vás též velmi lákavé ceny ofsetového tisku pro větší objemy zakázek.

Svatební salon. Půjčovna: - svatební šaty - společenské oděvy - obleky.

Ateliér archiSPACE - projektová činnost ve výstavbě - architektonické, designérské služby

Práce: -zeměměřičství -projekce -ekologie -tvorba krajiny.

Úklidové služby, úklid. - pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří, administrativních prostorů. Malování interiérů, bytů, kanceláří. Nátěry oken, dveří. Tapetování. - vše automaticky spojeno s úklidem. Velkoobchod, vzorkovna, prodej, zásilková služba: - speciální sportovní prádlo - termoprádlo - sportovní potřeby a doplňky.

Fotografické služby. E-shop: - fotografie/obrazy.

Velkoobchodní prodej materiálu pro výrobu světelných reklam a orientačních systémů, prodej LED diod. Výroba světelných reklam a orientačních systémů.

Návrh, realizace a správa sítí, dálková správa a uživatelská podpora, konzultační činnost. Implementace Office365. Tvorba drobných i velkých webových prezentací a informačních systémů. Automatizační systémy.

Poskytujeme: - poradenské služby v oblasti mezinárodního obchodu, zaměřené na celní problematiku, spotřební /ekologické daně a obchodně-politická opatření při dovozu a vývozu zboží.

Multimediální reklamní agentura s vlastní vydavatelskou činností. Inzertní noviny. Výroba a distribuce firemních letáků: -sazba, osvit, tisk letáků -distribuce Brno-město, Brno-venkov. Video prezentace a animace ve 3D. Digitální inzerce. Spoty (televizní). Flash reklama. Velkoformátový tisk. Dražby - komplexní služby v oblasti veřejných ...

Zabezpečovací zařízení EZS s přenosem obrazu po GSM síti, WEB kamera. GSM dálkové ovládání. GSM hlasové brány. ISDN telekomunikační zařízení pro - poslední míli - přístupové sítě. Měřicí a regulační přístroje. Hardware a software na zakázku.

Architektonická činnost: -navrhování interiérů -studie rodinných domků.

Zabýváme se: - činností realitní kanceláře - nákupem a prodejem - zajišťováním služeb spojených s ukončením.

Služby města. Technické služby. •Oblast dopravního značení a veřejného osvětlení •Oblast komunikací •Oblast odpadového hospodářství •Oblast údržby na zařízeních města •Oblast zeleně •Oblast zimní údržby •Oblast dětských a sportovních hřišť a ostatních činností