Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Jsme česká společnost zaměřená na poskytování vysoce odborných personálně poradenských služeb. Jsme tým odborných konzultantů s dlouholetou praxí v oboru a zkušenostmi u českých i zahraničních společností. Známe požadavky, možnosti a specifika českého trhu práce. Naší prioritou je přístup ke každému projektu, kvality služeb, ...

Kadeřnictví Martina. Kadeřnictví: - dámské - pánské. Kadeřnické služby. Sídlo firmy: - Budovatelská 291, Bohumín - Záblatí.

Překladatelská činnost, překlady, tlumočení, výuka: - cizí jazyky - němčina, německý jazyk. Výuka: - čeština pro cizince.

Produkty: -odlučovače ropných látek SEPURATOR MOA, lapáky tuků ECOLIP provedení beton, plast -přečerpávací stanice odpadních vod, ATS stanice (provedení beton, plast); čerpadla -drtiče pevných látek JWC -čistírny odpadních vod (komunální) -litinové poklopy TETRA, P-TOP a mříže DRAINEX -šachtové poklopy Alupura k vybetonování -retenční ...

Zaměření firmy na reklamní dárkové zboží s aplikací loga objednatele. Import zboží z Evropy i Asie. Hlavní nabídka je zaměřena na reklamní a nákupní tašky s potiskem: tašky z netkané textílie bavlněné tašky jutové tašky tašky a obaly na víno tašky na dokumenty a jiné Zakázková výroba tašek v Asii.

Prodej: -kancelářská a výpočetní technika, příslušenství, modernizace, konzultace, školení -odborná literatura -internet, instalace a správa sítí -tonery a jejich renovace -FAXY, příslušenství. Služby: -návrhy -tisk letáků, drobné tiskoviny -malosériová výroba vizitek.

Překlady a tlumočení: - angličtina, španělština, němčina, polština, francoužština a další.

Realitní kancelář: - zprostředkování úvěru - investiční služby - finanční poradensví - realitní činnost - inženýrská činnost - úklidové služby - stavby bytů a RD na klíč.

Překlady, překladatelská činnost v těchto jazycích: - angličtina, němčina, španělština, ruština.

Návrhy a realizace bytových a komerčních interiérů. Vyrábíme originální dětské pokoje, obývací sestavy, vestavný nábytek, kuchyňské linky atp. Nabízíme individuální přístup ke každému klientovi a spolehlivost.

Gravírování a výroba: -z plastu a mosazi -orientační systémy hotelů a budov -jmenovky -odznaky -přívěsky -hotelové klíčenky -označení dveří -reklamní štíty pro: -lékaře -právníky -notáře. Gravírování: -plombovací kleště -označovací kameny do vstřikovacích forem -pečetidla. Výroba klíčů: -cylindrické ...

Návrhy, projektování: -interiéry: -byty, penziony, hotely, bary, obchody, restaurace, kanceláře -design nábytku: -kuchyňské linky, nábytek, solitery. Realizace: -interiéry na klíč. Výroba, stolařství, truhlářství.

Návrhy, projekce a zprostředkování realizace: -interiéry: -prodejny, ordinace, banky, restaurace, bary, kuchyně, kanceláře. Služby: -vybavení interiérů: -typový nebo atypický nábytek včetně doplňků -koberce, žaluzie a osvětlení.

Projekce, dodávka, montáže, inženýring: -úpravny a čistírny, čistírna, čištění odpadní vody -EVH filtr (komplexní jednotka s fyzikálně-chemickým procesem čištění) -dezodorizace (nápň filtru), odpachování -flotátor EVHFLOT, flotace -mycí linky -průmyslové čistírny odpadních vod, ČOV. Služby: -zabezpečení komplexního servisu při čištění a ...

Fotoatelier VIGI Služby: -fotoateliér -reklamní a technická fotografie -diapozitivy -modeling-výroba fotobooků -ateliérová rodinná fotografie -reportáže, skupinová foto, maturitní tabla.

Zajišťujeme pravidelné i jednorázové úklidy administrativních budov či bytových domů. Provádíme velkoplošné mytí podlah a další úklidové služby.

Výkup druhotných surovin: -papír -železo -barevné kovy -textil -sklo. Recyklace kovového odpadu a šrotu. Po-pá:7-14 hodin, od 1.dubna každou první středu v měsíci do 17 hodin.

Úklidové služby -generálních úklidů po řemeslech. -zajištění drátkování a voskování parket -čištění koberců či praní záclo

Kadeřnictví s dětským koutkem. Nabízíme dámské, pánské a dětské střihy, brazilský keratin, Provádíme prodlužování vlasů, svatební a společenské účesy. Děti do 10 let ZDARMA ke střihu dospělého. Občerstvení. Jídelní židlička pro děti.

Společnost Cheops byla založena v roce 1993. Podnikáme v oboru dodávek a správy informačních technologií. Poskytujeme téměř veškeré služby spojené s touto oblastí. U svých zákazníků zpravidla přebíráme servis nad výpočetní technikou a počítačovou sítí, ručíme za rychlost odstranění problému a obnovení funkčnosti. Pracujeme jak pro velké ...