Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Projekce, výroba: - světelná a ostatní reklama. Potisk textilií.

Prodej, servis, opravy, modernizace: -počítače -tiskárny, spotřební materiál -servis, opravy, úpravy počítačů. Prodej, aplikace, tvorba: -programy. Počítačové sítě - metalické, optické, Wifi Poskytování služeb INTERNETu: - připojení k intenetu - webové prezentace

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - počítače a příslunství - hardware - software - DUNA - ekonomický systém - spotřební materiál pro tiskárny.

Projekční činnost: - nové NTL, STL, VTL plynovody - nové STL, VTL regulační stanice zemního plynu - rekonstrukce NTL, STL, VTL plynovodů - vnitřní rozvody plynu. Inženýrská a investorská činnost: - poradenská činnost - příprava k výběrovému řízení na zhotovitele stavby - předrealizační příprava a předání stavby zhotoviteli - ...

Výrob a prodej: - polepy aut - polepy poutačů - nástřik autoplachet - reklamní předměty - velkoplošný tisk - bannery - PE tašky - vizitky a letáky - razítka - grafické návrhy - loga.

Výroba keramiky. Keramická dílna: - přímý výrobce keramiky - užitková keramika - výroba bytového textilu - svíčky z včelího vosku - reklamní keramické předměty - dárkové balení - výroba atypických keramických prvků.

Činnost: -konzultační a poradenská činnost v personálním řízení -spolupráce s úřady práce -personální audit a poradenství -veřejný sektor a státní správa -psychodiagnostika -assessment.

Maloobchod, prodej: - nábytek - návrhy interiérů a jejich realizace - design - poradenství

Kadeřnictví. Holičství. Kadeřnické služby: - pánské a dětské stříhání - dámské střihy - účesy pro každodenní nošení - společenské a svatební účesy - barvení a melíry - trvalé ondulace.

Výroba a prodej: - razitka TRODAT, - stolní a nástěnné kalendáře, - samolepící etikety, - tiskárna.

Reklamní a dárkové předměty -textil -kalendáře, diáře, adresáře a novoročenky -papírové a PE tašky -samolepky -speciální nabídka dárků na vánoce -ofsetový tisk

Nakladatelství. Obrazové publikace: - encyklopedie, příručky, militarie, kuchařky, knihy o hudbě, IQ testy, knihy pro děti, knihy o zahradě, populárně naučná literatura.

- barevná typologie - líčení a make-up - účesové poradenství vizážisty.

Společnost Screenet, s.r.o. Vám nabízí své služby v oblasti digitální outdoorové reklamy prostřednictvím sítě velkoplošných LED obrazovek, které díky své kvalitní obrazové technologii uspokojí i velmi náročné zákazníky.

Profesionální IT služby pro firmy pokrývající celou oblast IT: outsourcing IT včetně vývojových kapacit, vývoj na klíč, správa serverů (webových, aplikačních aj.), konzultace, analýzy stávajících informačních systémů, bezpečností audity, optimalizace stávajících firemních procesů včetně správy přístupových práv uživatelů.

Odborný servis ve všech oblastech bezpečnostní problematiky.

Produkční agentura poskytující komplexní služby v oblasti kulturních a společenských akcí. Zajistíme pro Vás kompletní společenský a zábavný program pro jakoukoliv příležitost: - galavečery - výročí firmy - vánoční či jiné firemní večírky - oslavy obchodních či dalších úspěchů - módní přehlídky.

Služby: -relaxační centrum s občerstvením -squash -posilovna -aerobik -masáže -sauna -badminton.

Výtvarník, grafik. Reklamní a propagační služby: reklama od návrhu, po realizaci: loga, firemní štíty, výlohy, billboardy, nápisy na fasádu a pod.

Pobočka. Realitní kancelář. Prodej, pronájem: -nemovitostí.