Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Správa družstevních bytů: -předseda, telefon: 566624501 -provozní úsek:telefon: 566623823 -ekonomický úsek, telefon: 566623844.

Prodej, oprava, servis, služby: - počítače - instalace operačních systémů - správa i servis sítí LAN / WAN / WIFI / VPN - počítačové kurzy.

Realitní činnost. Prodej a koupě nemovitostí: - byty - rodinné domy - pozemky - kanceláře - rekreační objekty.

Manikúra: - nehtová modeláž gel, akryl, porcelán.

ATS Praha s.r.o. působí na českém trhu již od roku 1997 a jsme specialisté v oboru mobilního marketingu, především poskytování SMS a hlasových služeb, platebních služeb a zajišťování spotřebitelských soutěží.

Pískovna Petrovice - Vladislav Durczok provádí těžbu písku, štěrku a jílu. Mezi naše další činnosti patří zemní a demoliční práce, nákladní autodoprava i možnost uložení takzvaného ostatního odpadu ve vytěžených prostorech pískovny. Pískovna, těžba, prodej: - písek, písku - štěrk - jíl. Další činnost: - nákladní autodoprava ...

Madeco s.r.o. se zaměřuje na internetový prodej pochutin, dárkového zboží, fotorámečků, razítek a papírnických potřeb.

Společnost wood.u s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej dřevěných erotických pomůcek.

Výrobou a prodejem výrobků z plexiskla se již od roku 1992 zabývá společnost Zeza spol. s r.o. Náš výrobní program nabízí stojánky, cenové lišty, orientační a informační systémy budov, aranžérské stojánky na šperky, světelnou reklamu a také atypické výrobky dle požadavků zákazníka. Navštívit nás můžete na adrese Šaldova 599/2, Praha. Výroba: - ...

Překladatelka a tlumočnice Blanka Michalisková se již řadu let věnuje překladům i tlumočením z českého jazyka do německého jazyka a naopak. Mezi naše aktivity patří také výuka němčiny pro firmy, dospělé i děti. Sídlíme v Mikulově, okres Břeclav. Překladatelské, tlumočnické služby: - německý jazyk - němčina - z němčiny do češtiny - z ...

Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Svatební salón, agentura: -půjčovna šatů - společenské, svatební, pro družičky, taneční -prodej - prstýnky, svatební přání (oznámení), doplňky, šaty. Zajistí: -svatební cesta, apartmá -služby obřad, fotograf, hostina, hudba, nocleh -zasedací pořádek -profesionální příprava nevěsty (líčení, oblékání, úprava nehtů) -poradenství.