Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: -outsourcing (poskytování služeb u zákazníka) -daňové poradenství a učetnictví -audit -podvojné účetnictví on-line -daňová evidence on-line -mzdy on-line -zpracování podnikatelských záměrů -ekonomické a finanční rozbory -konzultace v oboru výpočetní techniky. Konzultační, poradenská činnost ve zmíněných oborech a ...

Společnost Depos Horní Suchá, a.s. zajišťuje nakládání s odpady, skládka, skladování a likvidace nebezpečného a komunálního odpadu, zpětný odběr elektrospotřebičů. Doprava: - nákladní, velkokapacitní kontejnery.

Prodej, e-shop: - zahrazovací sloupky - reklamní stojany - venkovní vitríny - závěsné vitríny.

Světelná i nesvětelná reklama. 3D reklama Digitální velkoplošný tisk. Pískování: - dárkové předměty, skla, zrcadla a vitráže. CNC gravírování, 3D frézování, modelování, zpracovávání sendvičových materiálů - velkoplošné.

Pronájem: - prostory k podnikání: - kanceláře - skladové prostory - výrobní prostory - dílny.

SLUG Finance a.s. zajišťuje prodej rodinných domů.

Vše kolem IT. Webové prezentace, eshopy, vývoj software na míru, IT školení, SEO optimalizace. Systém pro výběrová řízení a elektronické aukce

Grafické práce: - loga - vizitky - letáky, brožury - řezaná reklama.

Marketingová podpora, tvorba internetových aplikací pro jednotlivé zákazníky. SEO optimalizace, tvorba webových stránek, informačních systémů.

Servis, prodej, poradenství, správa: - digitální fotoaparáty - výpočetní technika - IT poradenství - servis PC, upgrade, reinstalace - správa serverů a sítí LAN - aktualizace navigačních systémů - grafické práce - tvorba www - helpdesk pro firemní zákazníky.

Instalace, servis, výroba: - anténní rozvody - výpočetní technika - bezdrátové připojení k internetu - poskytování telekomunikačních služeb.

Kosmetické služby. Domácí zdravotní péče, psychologického poradenství a hypnózy.

Kosmetika - lymfodrenáže - přístrojové ošetření těla - vyplňování vrásek - mezoterapie Manikúra - pedikúra - nehtová modeláž Solárium Cvičení - zumba.

Diagnostická, zkušební a poradenská činnost v ochraně rostlin. Zkušební stanice.

Navrhujeme bezpečnostní systémy, které zajišťují ochranu majetku a osob. Poskytujeme služby fyzické ostrahy objektů, převozy cenin a osobní ochrany. Instalujeme a servisujeme poplachové zabezpečovací a tísňové systémy, kamerové systémy, protipožární a přístupové systémy. Provozujeme pult centralizované ochrany.

Ostraha majetku a osob -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Služby soukromých detektivů

Služby v oblasti systémů řízení jakosti.

Psí školka a hotel. Prodej: - chovatelské potřeby.

VRAKON KOVOŠROT Výkup kovového odpadu.

Kadeřnické studio. Kadeřnictví. Kadeřnické služby: - kreativní střihy, stříhání vlasů - barvení, melírování.