Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Konsultační společnost v oblasti nemovitostí infrastruktury a investiční výstavby.

Připojení k internetu technologií WIFI.

Činnost: - prodej sportovní oblečení - doplňky, boty - deštníky - dětské kočárky - prodej elektroniky - servis elektroniky - realitní činnost - správa nemovitostí nejen v Praze, ale i po celé republice - spedice - montáž elektroniky z kitů.

Svatební agentura poskytující profesionální služby pro organizaci a koordinaci svateb, svatebních hostin a obřadů, rodinných a firemních oslav. To vše včetně širokého portfolia doplňkových služeb pro splnění požadavků našich klientů. Připravíme vše tak, aby Váš "Den" byl nezapomenutelným zážitkem.

Penzion pro psy: -ubytování ve vytápěných boudách -chov -bordeauxská doga -veterinární dohled.

Management jakosti a procesy zlepšování. Nabízíme pomoc při zavádění a rozvoji managementu jakosti jakož i školení a implementaci různých metodik používaných nejen v automobilovém průmyslu.

Kosmetický a kadeřnický salon. Kadeřnictví: -dámské -pánské -dětské -módní tónování, speciální střihy. Kosmetika: -odborné kosmetické ošetření -profesionální líčení -manikůra, pedikůra nehty modeláž, zdobení -zábaly -masáže všeho druhu -klasické a reflexní masáže.

Realitní kancelář Nabídka, prodej, koupě, výměna: - byty - rodinné domy - chaty, chalupy - penziony - hotely - restaurace - pozemky - zemědělské usedlosti - komerční pozemky - ostatní pozemky. Kancelář Donetta spolupracuje s odborníky: - při právním servisu - při vyhotovení znaleckých posudků - při správě ...

Autorizovaný architekt. Služby v oblasti: -architektura -projekce -design

Nabídka poradenství v oblasti hardwaru a softwaru. Tvorba flash animací a reklamy, PC grafika, předtiskové přípravy. Poradenství v oblasti Retail Managementu

Vizážistické a fotografické služby - image manažerů, mužů i žen - sestavení nového šatníku - školení image pro firmy - proměny žen - návrhy účesů s realizací nového účesu - líčení na všechny příležitosti - svatební přípravy nevěsta, ženich - svatební foto - byznys foto - umělecké fotografie žen i mužů - realizace fotoobrazů do ...

Kosmetika.Kadeřnictví. Služby: -kosmetické -kadeřnické

Vývoj a distribuce programů pro: - zpracování mezd, personalistiky, účetnictví, evidence zásob, HIM a NHIM pro příspěvkové a rozpočtové organizace. Mezi hlavní firemní produkty patří: - programové vybavení příspěvkových organizací zřízených pro správu a údržbu silnic a programy mzdy a personalistika.

Společnost Digital Promoters poskytuje všem podnikatelským i soukromým subjektům širokou nabídku produktů a služeb v oblastech internetových technologií, grafiky a designu, marketingu, tiskovin a mnoha dalších. Internetové služby: - tvorba internetových stránek - redesign současných stránek - údržba a aktualizace stránek - webhosting ...

Služby: alternativní energie fotovoltaické elektrárny audit elektráren

Služby: - realitní kancelář - výstavba bytů.

Služby: - realitní kancelář -právní služby -odhady -vytyčení staveb -stavební činnost.

Kovošrot. Sběr, výkup, sběrna: - druhotné suroviny - barevné kovy - kovový odpad. Likvidace: - olověné baterie. Provozovna: - Křivá 3089/2, Ostrava - Moravská Ostrava.

Skladování. Logistika. Outsourcing obalů. Mezinárodní a vnitrostátní doprava a zasilatelství.

Čistírna peří. Čištění peří párou a horkým vzduchem. Výroba: - prošívané deky do kostek všech rozměrů - zdravotní válečky a polštářky - soupravy do dětských postýlek, kočárků - zavinovačky - plnění dek, peřin a polštářů. - zhotovení povlečení netypických rozměrů. - možnost výroby i z vlastní nebo donesené sypkoviny. - možnost ...

Poskytujeme komplexní služby při zařizování bytových interiérů na míru. -návrhy a realizace interiérů -prodej a tonování barev (HET, HERBOL, DULUX atd) -výroba nábytku na míru -podlahy -stínící technika atd.(žaluzie, rolety, jap.stěny, atd) -provádíme malby a kompletní úpravu stěn dek. technikou -sádrokartony

Sportovní centrum: - squash - badminton - posilovna - sauna, infrasauna - solárium - whirpool, vířivka - masáže - lyžařský trenažér.

Služby: -deratizace. -desinfekce. -desinsekce. -odchyt holubů. -sanace, ošetření dřeva.