Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Kadeřnictví, kosmetika. Kadeřnické služby. Kosmetička.

Kadeřnictví, kadeřnické služby.

Kadeřnictví, kadeřnické služby.

Kadeřnictví. Kadeřnický salón. Kosmetika.

Kadeřnictví: - dámské - pánské - dětské.

Kadeřnictví, kadeřnické služby.

Služby: - kopírování - digitální kopie - xeroxové velkoformátové kopie do A0 (zoom 25-400%), cena 3, -Kč/A4 - xeroxové maloformátové kopie, cena1, 30Kč/A4 - světlotiskové kopie, cena 1, 50Kč/A4 - ořezávání, skládání, cena 0, 10Kč/A4 - plotrování - skenování. Prodej: - drogerie.

Půjčovna: -skákací boty. Internetový prodej skákacích bot pro děti i dospělé a chůd pro řemeslníky.

Správa a inkaso pohledávek. - bezpečnostní služby a detektivní agentura - správa, nákup, prodej a inkaso pohledávek obchodního a soukromého charakteru

Reklamní činnost. Grafika, samolepící reklama, digitální tisk.

Internetový cestovatelský portál zaměřený na děti a rodiny s dětmi. Zahrnuje ucelenou a přehlednou nabídku volnočasových zařízení a ubytovacích kapacit, jež nabízí kvalitní možnosti pro ubytování i pro trávení volného času rodin s dětmi.

Autorizovaný prodej, nájem: -barevné i černobílé tiskárny, mutifunkční sestavy, kopírovací stroje. skartovací stroje, a další kancelářská technika. Spotřební materiál: -široká nabídka papírů (slabé, silné, barevné atd.) -tonery, inkousty (orig. i alternativní) atd. Servis: -veškeré uvedené techniky černobílé i barevné Repas, ...

Překlady, korektury - italský jazyk, italština.

Služby pro podporu práce online: - webináře a online školení - pořádání akcí, školení pro lektory, pronájem nebo implementace - videkonference a telekonference - organizace online schůzek, pronájem řešení.

výroba webových stránek, webmaster, webdeveloper, SEO - optimalizace pro vyhledávače, redesign webu, e-shop na míru, programování webových aplikací, grafika, grafická příprava pro tisk, DTP

- Vydávání specializovaných oborových adresářů - sběr dat a správa databáze - Vydavatelské činnosti

barevné poradenství typologie kosmetické služby poradenské služby barevné návrhy interiérů