Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: -klasické masáže, masérské služby

Naše firma se zabývá: -Konzultací a interiérového poradenství -Projektování interiérů -Realizace kancelářských prostor -Záručního a pozáručního servisu -Specialista na kancelářský nábytek -Specialista na sedací nábytek

Služby: - úklid budov - autodoprava.

Certifikovaná realitní kancelář. Realitní činnost - reality. Výkup, koupě, prodej, nájem a pronájem, zprostředkování a výměna nemovitostí, poradenství: -nemovitosti -rodinné domy, budovy k bydlení, byty -garáže, sklady, skladovací prostory -chaty, chalupy, pozemky -kanceláře, firemní prostory -komerční objekty ...

Realizace on-line elektronických výběrových řízení v oblasti institucí a firem.

Můžeme Vám nabídnout: - tvorbu webových stránek - eshopů - SEO optimalizaci a propagaci webových stránek pro jejich lepší umístění ve vyhledávačích - SEO analýzu - redesign stávajících stránek - PR články a jejich vložení na PR weby - registrace do katalogů - registrace domén - profesionální webhosting - DirectMail - firemní databáze

Fotografování sportovišť a hřišť. - tvorba prospektů, transparentů, vizitek a grafických návrhů.

Moderní reklama. Kompletní zhotovení reklamy: - grafické návrhy - loga - reklamní polepy ze samolepicích fólií na: - vozidla - panely - štíty - výlohy - sítotisk - potisk tašek - velkoplošný tisk - billboardy - vlajky - banery - světelná reklama.

Překlady od A do Z. Překladatelské služby. Překlady: - běžné, odborné i technické texty - firemní dokumenty - osobní a úřední listiny, též se soudním ověřením - do většiny světových jazyků.

SLUŽBY: - návrhy a realizace výstavních expozic - reklamní a grafická činnost

Kadeřnictví, kadeřnický salon: -dámské, pánské a dětské střihy -nové trendy, kreativní střihy -melíry -trvalá -společenské účesy -poradenství prodlužování vlasů.

Poskytovatel internetu a WiFi připojení

Masérské služby: -klasická masáž -baňkování -masáž lávovými kameny -protimigrénová masáž -thajská masáž dolních končetin -čokoládová masáž -medová masáž -mobilizační techniky -lymfatické masáže -zábaly rašelinové, parafínové, z bahna z mrtvého moře Pracoviště: Lipovka Relax club, Lipová alej 6, Hodonín

Reklamní služeby, grafické zpracování návrhu po zakázkovou výrobu reklamních a dárkových předmětů. Reklamní a dárkové předměty: -kul. pera, dárkové psací soupravy s potiskem -samolepky -tašky. -trička a polokošile(jako součást firemního oblečení, pro reklamní účely a podporu prodeje, ve sportu a cestovním ruchu.). Samolepící lístky Post-It.

Naše služby: - architektonické návrhy interiérů a zahrad.

Podnikání v oblasti nakládání s odpady

Zabýváme se: - propagace a reklama zahraniční firmy na českém trhu

Naše služby: - prodej licence Microsoft Dynamics AX a Implementace IS - vývoj modulů pro Microsoft Dynamics AX