Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Naše služby: - správa a pronájem nemovitostí

Provádíme návrhy výrobních programů pro výrobce nábytku a realizace návrhů interiérů bank, kanceláří, prodejen a hotelů.

Projekty, projekce, inženýrská činnost. Inženýrsko-projektová firma. Služby: -investorská a inženýrská činnost -přípravná dokumentace a studie -územně plánovací dokumentace -dokumentace k územnímu řízení -dokumentace ke stavebnímu řízení -dokumentace pro realizaci staveb -dodavatelská dokumentace -dokumentace interiérů ...

Poradenství v oblasti lidských zdrojů a náboru pracovníků.

Castingová, herecká a komparsní agentura - multimediální databáze. Realizace castingů na klíč ve vlastních studiích, pronájem ateliérů a zajištění produkční činnosti. Společnost je pokračovatelem původního barrandovského hereckého rejstříku.

Koučink, manažerské a firemní poradenství, facilitace, workshopy měkkých dovedností.

Poskytování služeb v oblasti podnikového poradenství, technologií a outsourcingu podnikových procesů.

Vývoj: - podnikové informační systémy a webové aplikace.

Projekční kancelář. Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování).

Vývoj, prodej: - software pro oblast restauračních a celních služeb.

Jesenické nakladatelství Digitální kartografie. Výroba, prodej: -turistické mapy -zimní turistické mapy -plány měst. Příprava a realizace: -ofsetový tisk. Reklamní tabule: -sítotisk, digitální tisk, billboardy.

Výkup, zpracování, obchodní činnost, kovošrot, sběrné suroviny: -kovový odpad, kovového odpadu -barevné kovy, barevných kovů -železo a železný šrot, železa a železného šrotu, oceli, kovošrotu. Likvidace, recyklace, výkup: -kabely -elektromotory -transformátory -ocelové konstrukce -jiné celky obsahující barevné ...

Služby: -správa a údržba nemovitostí -úklidy bytů, kanceláří, společných prostor panelových domů -údržba zahrad a areálů -vyklízení půd a sklepů -uklízení bytů.

Služby: -virtuální prohlídky -moderní webové stránky -fotografická činnost.

Služby: - opravy dílů - opravy výrobků - kontrola výrobků - montáž - balení - denní úklid objektů - hygienický servis toalet

EM-DESIGN -Reklamní agentura. EM-STORE -Internetový obchod. -tonery, cartridge, inkousty a papír

Velkoobchodní prodej: - drogistické a kartáčnické zboží - saponáty - čistící prostředky - dezinfekční prostředky - autochemie - osobní hygiena (šampony, pěny do koupele, toaletní papír, papírové ručníky, ubrousky) - sanitární vybavení - potřeby pro řemeslníky - stavební materiály (stavební lepidla, hydroizolace, omítky, fasádní ...

Obchodní činnost, překladatelské služby, zahraniční zprostředkování.

Solná jeskyně ze soli z Mrtvého moře. Prodej: - švýcarská kosmetika Just. Pedikůra, manikůra.

Vydavatelství, nakladatelství: -technická literatura -grafické studio -časopisy -knihy -tiskárna. Služby: -organizování kurzů, seminářů.

Zavádíme metodiku a její softwarovou podporu vedoucí uživatele od problémové situace, přes detailní rozbor systému ke správné formulaci inovačních zadání a úloh až k návrhu variant konceptů řešení. Vhodné pro všechny zodpovědné za inovace produktů a procesů.

Služby: -grafické studio, grafické práce -webdesign -DTP studio -3D grafika -fotopráce (focení předmětů) -plotr (samolepicí fólie, polepy aut) -ofsetová tiskárna, tiskové práce (ofsetový tisk do formátu B2) -knihařské práce (vazba, skládání, bigování, laminování, výsek, lepení, kašírování, slepotisk) -reklama, ...