Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Překládání, překlady: -němčina -ruština -angličtina.

Služby: -realitní kancelář -kompletní finanční služby -finanční poradenství -právní služby -odhady nemovitostí.

Opravy, servis, prodej: -MANIPULAČNÍ TECHNIKA - servis - prodej a výkup vysokozdvižných vozíků. -REKLAMA - řezaná reklama, polepy aut, výloh a pod., vizitky, reklamní předměty. -AUTODOPRAVA - PNEUSERVIS - Nové i použité pneu a disky COMPUTER SERVIS - Nové i použité PC, monitory, projektory, spotř.materiál.

Služby: - architektonická činnost - projektová činnost ve výstavbě

Úklid domácností Pardubice: -praní - žehlení - generální úklidy domácností. - nákupy - doprovod k lékaři - vyzvednutí léků - doprovod na procházku - společnost - pochůzky po úřadech, možnost plné moci (200 Kč/hod) - - zametání chodníku - čištění zábradlí - úklid po řemeslnících (200 Kč/hod) - mytí ...

Vývoj a prodej geodetického softwaru. Nabídka geodetických přístrojů, stavebních laserů a komplexního vybavení pro geodety.

Technické vybavení společnosti: Litografické studio na bázi Apple Macintosh, CTP Tiskové stroje HEIDELBERG GTOZ 52, HEIDELBERG TOK Knihařské práce Grafika, DTP studio zpracování log, grafické manuály, foto, kompletní image firmy, fotobanka, sazba, scan, retuš, zlom … Ofsetový tisk vizitky, obálky, novoročenky, kalendáře, ...

Naše firma poskytuje kompletní IT služby pro malé a střední firmy. - návrh, výstavba, údržba a rozšiřování sítí LAN, WAN, Wi-Fi - návrh, výstavba a údržba systémů strukturované kabeláže - návrh licencování programového vybavení - návrh, realizace a správa zálohování dat - návrh a realizace telekomunikací prostřednictvím alternativního ...

Psychologické poradenství a diagnostika. - osobní koučink a psychoterapie - mimoškolní výchova a vzdělávání - pořádání kurzů - lektorská činnost - výchovné problémy - profesní orientace - rozvoj osobnosti Možnost využit služeb v ruském a rumunském jazyce.

Likvidace, výkup: -inventáře firem -zařízení bytů -pozůstalosti. Vše řádně vykoupíme, vlastní dopravou odvezeme a po domluvě okamžitě vyplatíme. Vyklízení bytových i nebytových prostorů pro občany i firmy.

Kosmetický salon. Služby: -kosmetika -solárium -kadeřnictví -masáže -permanentní make-up.

Kominické práce. Sběr odpadů.

Činnost: - architektonické a projekční práce

Naše služby: - Marketing a kreativita: - odborné poradenství ve sféře reklamy - vytváření a realizace reklamních kampaní - vytváření koncepce corporate identity, její uvedení do praxe a péče o její dodržování - příprava a výroba propagačních materiálů - grafické a DTP práce. Produkce: - realizace sportovních, - ...

Zařízení pro léčbu trudnomyslnosti a abstinence.

SLUŽBY: - projekty a realizace elektrovýzbroje pracovních strojů a linek - Compressor Management System, regulace výroby stlačeného vzduchu a vyhodnocování spotřeby - prodej snímačů průtoku a proudění vzduchu firmy Schmidt Technology - programování průmyslových automatů - vizualizace a řízení technologických procesů pomocí osobního ...

specializovaný maloobchod výroba elektrických strojů a přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí a výroba elektrického vybavení výroba, rozmnožování a nahrávání zvukových a zvukově-obrazových záznamů fotografické služby.

Výroba: - reklamní tašky - tašky z polyetylenu - tašky z mikrotenu - sáčky a pytle - tisk. Informace pro grafická studia.

Konsultační společnost v oblasti nemovitostí infrastruktury a investiční výstavby.

Připojení k internetu technologií WIFI.

Činnost: - prodej sportovní oblečení - doplňky, boty - deštníky - dětské kočárky - prodej elektroniky - servis elektroniky - realitní činnost - správa nemovitostí nejen v Praze, ale i po celé republice - spedice - montáž elektroniky z kitů.

Svatební agentura poskytující profesionální služby pro organizaci a koordinaci svateb, svatebních hostin a obřadů, rodinných a firemních oslav. To vše včetně širokého portfolia doplňkových služeb pro splnění požadavků našich klientů. Připravíme vše tak, aby Váš "Den" byl nezapomenutelným zážitkem.