Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Nabízíme služby: - programování automatizovaných linek řízených PLC Siemens, Mitsubishi, Moeller a jinými - servis, diagnostika závad na strojích a linkách řízených PLC Siemens nebo Mitsubishi - průmyslové elektroinstalace - poradenství v oblasti automatizační techniky - návrhy technologických řešení při úpravách strojů a zařízení - ...

Nabízené služby: levné a rychlé kopírování (černobílé i barevné) levný kvalitní digitální tisk většina zakázek na počkání zakázky většího rozsahu do druhého dne velký výběr barevných papírů včetně barevných kartonů. kompletní zpracování zakázek - vazby kroužkové a šité drátem, brožury, řezání, děrování, skládání.

Specialisté na pronájem a prodej průmyslových a skladových objektů. Kompletní služby v oblasti pronájmů a prodejů všech nemovitostí - byty, kanceláře, obchody, pozemky, se specializací na skladové a průmyslové objekty. Pronájem: - skladovací a výrobní plochy v Praze a okolí - kancelářské, nebytové a obchodní prostory.

Jednorázové i pravidelné úklidy: - kanceláře - domácnosti. Čištění: - koberce, okna. Impergmace koberců a podlah. Úklid po malovaní. Mytí oken, veškerých prosklených ploch. Výškové práce. Vyklízecí práce bytů, budov, sklepů, půdních prostor.

Kadeřnictví. Specializovaný maloobchod. Služby: - barvení -prodlužování vlasů. - modní střihy - melírování - brazilský keratin - společenské účesy

Pronájem nafukovacích atrakcí (4 různé skákací hrady) a trampolíny s dozorem a obsluhou. Dále nabízíme facepainting - malování nejrůznějších motivů na obličej dětí pomocí speciálních, zdravotně nezávadných barev.

Poskytování IT služeb a řešení. Informační systémy pro řízení firem a organizací, dodávky síťové infrastruktury, školící středisko, zakázkový vývoj aplikací.

Zabýváme se: - vývoj software, hardware na zakázku - návrh a výroba tištěných spojů a jejich osazování - programování microchipů (assembler) - opravy plošných spojů a jejich částí - programováním PLC automatů - automatizace průmyslových strojů - vývoj zakázkových řešení - konzultace IT - odborné posudky v oblasti IT a ...

Technické služby města: -správa bytů, 353393474.

Nabídka individuálního řešení moderních kuchyní. Zajištění dopravy i montáže. Vedle kuchyní projektujeme a vyrábíme další interiérové zařízení a doplňky: - obývací sestavy - jídelní a pracovní stoly - bary - příborníky - úložné skříně.

Call servis. Příchozí a odchozí telemarketing. Infolinky. Implementace call center. Direct marketing, obchodní schůzky, direct mail. Analýzy dat, vyhodnocení kampaní, výpočet hodnoty zákazníka, zákaznické segmentace.

Služby: -vedení účetnictví -pronájem bytové a nebytové prostory.

Dodávka a poradenství v oblasti softwaru. Ubytování-penzion.

Služby: -neinvazivní liposukce a redukce celulitidy Tripollar-regen -chemický peeling -odstranění chloupků světlem IPL -fotorejuvenace -odstranění pigmentových skvrn a rozšířených žilek -léčba akné.

Správa nemovitostí: - zajištění veškerých služeb dodavatelů - vedení účetnictví pro družstva i SVJ - zajišťování povinných revizí a odstraňování závad - vypracování daňových přiznání Spravujeme bytové domy každé velikosti.

Služby: - správa, údržba bytů a nemovitostí.

Služby: - správa a údržba bytů a nebytových prostor v obytných domech.