Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Marketingová podpora, tvorba internetových aplikací pro jednotlivé zákazníky. SEO optimalizace, tvorba webových stránek, informačních systémů.

Servis, prodej, poradenství, správa: - digitální fotoaparáty - výpočetní technika - IT poradenství - servis PC, upgrade, reinstalace - správa serverů a sítí LAN - aktualizace navigačních systémů - grafické práce - tvorba www - helpdesk pro firemní zákazníky.

Instalace, servis, výroba: - anténní rozvody - výpočetní technika - bezdrátové připojení k internetu - poskytování telekomunikačních služeb.

Kosmetické služby. Domácí zdravotní péče, psychologického poradenství a hypnózy.

Kosmetika - lymfodrenáže - přístrojové ošetření těla - vyplňování vrásek - mezoterapie Manikúra - pedikúra - nehtová modeláž Solárium Cvičení - zumba.

Diagnostická, zkušební a poradenská činnost v ochraně rostlin. Zkušební stanice.

Navrhujeme bezpečnostní systémy, které zajišťují ochranu majetku a osob. Poskytujeme služby fyzické ostrahy objektů, převozy cenin a osobní ochrany. Instalujeme a servisujeme poplachové zabezpečovací a tísňové systémy, kamerové systémy, protipožární a přístupové systémy. Provozujeme pult centralizované ochrany.

Ostraha majetku a osob -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Služby soukromých detektivů

Služby v oblasti systémů řízení jakosti.

Psí školka a hotel. Prodej: - chovatelské potřeby.

VRAKON KOVOŠROT Výkup kovového odpadu.

Kadeřnické studio. Kadeřnictví. Kadeřnické služby: - kreativní střihy, stříhání vlasů - barvení, melírování.

Kosmetický salón. Kosmetické služby: - čištění pleti - barvení, úprava obočí a řas - masáže obličeje a dekoltu.

Úklidové služby. Stěhování, likvidace pozůstalostí. Hodinový manžel. Rekonstrukce bytových jader.

Inženýrská činnost a technické poradenství.

PROMBY s.r.o. se zaměřuje na výrobu papírových a lepenkových obalů a reklamních předmětů, puzzle, pexesa a hracích karet.

Firma CHEPORT, spol. s r.o. se zabývá výrobou a prodejem čistících, pracích a dezinfekčních prostředků a aviváží určených pro zemědělství, zdravotnictví, potravinářství. Zároveň zajišťuje servis čističek odpadních vod (ČOV). Působíme v okolí Zlína. Servis čističek odpadních vod: Servis ČOV - MVDr. Aleš Musil tel.: 603104551 email: ...

Společnost SPV RECYCLING CZ a.s. se zaměřuje na výkup, likvidaci autovraků, a výkup a zpracování kovového odpadu.

Společnost TOMAN FINANCE GROUP s.r.o. se zaměřuje na financování (úvěry a půjčky) pro bytové domy, bytová družstva, společenství vlastníků bytových jednotek (SVJ). Pomáháme s refinancováním úvěrů, se zajišťováním a vyřizováním dotací, s životním i neživotním pojištěním, stavebním spořením a s hypotékami. Dále Vám poskytujeme finanční, právní a ...

Společnost VOBOSYSTÉM s.r.o. prodává a servisuje zemědělské, komunální a stavební stroje. Naleznete u nás traktory, sklízecí mlátičky, nakladače, stroje na zpracování půdy, mulčovače, štěpkovače, sekačky nebo kolové nakladače JCB. Provozujeme také agrobazar a půjčovnu. Naše společnost je autorizovaným prodejce strojů firem DEWULF, KUBOTA, KRONE, ...