Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - pronájem a správa vlastních nemovitostí.

Naše služby: - správa a údržba nemovitostí.

Služby celní: -celní deklarace a spedice -uložení zboží ve veřejném celním skladu -ručení za celní dluh v režimu společného tranzitu-T1** -vyřizování komplexních celních služeb při dovozu a vývozu zboží -zastupování při celním řízení. Provozovna,Třebíč,Žďárského 202,tel.568848263.

Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady.

Výstavnictví: - návrhy výstavních expozic v programu ARCHICAD - realizace výstavních expozic (systémové, atypické, patrové, venkovní) - elektroinstalační práce, bodová světla, světelné efekty - grafické práce - plotrová grafika - vybavení stánku mobiliářem - květinová výzdoba, aranžérské práce - půjčování a realizace ...

Služby: - kadeřnictví - holičství (pánské).

Vývoj, prodej: -software pro elektronickou správu dokumentů. -software pro digitální archivaci.

Společnost HR manager s.r.o. byla založena v roce 2008 a navazuje na dlouholeté působení obou jednatelek v oblasti personálního managementu. Jsme strategickým partnerem v oblasti řízení lidských zdrojů: - interim HR management - outsourcing mezd - personalistiky - HRM maturity model - poradenství - audit personálních procesů a ...

Moravská pohřební služba a krematorium Kanceláře: - v Šumperku na ulici Nerudova a v krematoriu - v Jeseníku v přízemí Schrothova domu - v Červené Vodě v nové smuteční síni.

Poradenská činnost: - tepelná ekologická izolace. Výroba: - izolace (drcený POLYSTYRÉN - STYROBALL) - celulózová izolace TEMPILAN - akustická izolace INTELAN - zdravotně nezávadná, ekologická - tepelné omítky - stavební systém AMOS. Výroba, prodej: - aplikační stroje. Zpracování odpadů: - papír - polystyrén.

Implementace informačních systémů LOTUS NOTES, analýza, projekt, instalace, servis, vývoj aplikací, školení

Literatura týkající se lidské spirituality, hledání smyslu života.

Vývojem softwaru na zakázku a provádíme praktická školení.