Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Projekce, planografie: -stavební -architektonické.

Služby: -čištění potrubí. Čištění: -průmyslových potrubí -kanalizačních a odpadních potrubí -technologických potrubí -dešťových potrubí. Vytěžování potrubí-zanesení potrubí. Frézování ucpávek a nálitků v potrubí. Revize potrubí. Vytyčování směru potrubí.

Nezávislá soukromá produkční, poradenská a školící společnost. Činnost: - filmová a televizní tvorba. Kompletní produkce: - audiovizuální díla (dokumentární tvorba) - výroba filmové dokumety - multimediální výukové a školící programy (multimediální vzdělávací produkty).

Psychologické poradenství: - individuální - pro firmy a instituce - vzdělávací programy.

Výroba: - laserové popisovací technologie (na dřevo, plast, kov ...) - plastové misky, blistry, obaly vč. výroby forem - plastové ušní známky (pro skot, prasata, ovce, kozy ... - plastové ušní známky - doplňky (kleště, vložky, fixy...) - vstřikolisová výroba (vývoj, návrh technického řešení, zajištění forem, kompletace). Sítotiskový ...

Svatební agentura Kompletní koordinace svateb.

Svatební agentura Prodejna a půjčovna dámských svatebních šatů a pánských obleků. Zajištění kadeřnických, kosmetických a floristických služeb.

Činnost: - projekce a revize nízkonapěťových elektroinstalací do 1000 V - výpočty osvětlení - montáže hromosvodů

Svatební agentura Nabízíme naše služby při zajištění vaší tak trochu jiné svatby - svatba plná zážitků. Pokud uvažujete o svatbě ve vodě, ve vzduchu, pod zemí nebo jen na souši. Dokonale připravíme romantickou i netradiční svatbu, váš nezapomenutelný svatební den.

Svatební agentura Provádíme svatby na klíč, svatební poradenství a koordinace.

Svatební agentura. Provoz půjčovny svatebních, společenských i plesových oděvů, pánských obleků a šatů na maturitní plesy či družičky. Zajištění svatebního oznámení.

Služby: -psychoterapie. -rehabilitace, Mgr. Michaela Kalábová, tel.: 604954743

Nabídka úklidových prací včetně mytí oken.

Poradenská a konzultační činnost Realitní činnost Velkoobchod a maloobchod Zprostředkování obchodu a služeb

Instalace, projekce: -počítačové sítě, záložní zdroje POWERWARE, APC, SOCOMEC, DIGYS, RIT, SOLARIX, BELDEN.

Zprostředkování obchodu a služeb. Organizační a ekonom. poradci. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Realitní činnost.

Člen Asociace pro podporu rozvoje informačních center pro mládež v ČR. Služby: -internetový klub -aktuální nabídka informací -katalogy EUROBEDS 2000 k dispozici zdarma -nabídka kontaktů a výměn programu "mládež pro Evropu" -aktualizované nabídky studentských brigád -inovovaná nabídka dětských táborů.