Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Projektování: -pozemní stavby -rodinné domy -bytové domy -půdní vestavby a nástavby bytových domů -stavby pro průmyslovou výrobu -výrobní a skladové haly -stavby pro sport a rekreaci -stavby občanské vybavenosti -dopravní stavby -vodohospodářské stavby -architektonické návrhy staveb a interiérů -protiradonová opatření.

Obchodní centrum HANÁ: - 60 obchodů a restaurací: -móda -comfort -obuv -sport a volný čas -restaurace, občerstvení -služby. Bankovní služby. Směnárna. Hypermarket. Připojení k internetu WiFi.

Správa a provoz obchodního centra HANÁ a nákupního parku HANÁ v Olomouci.

Čištění: -interiéry automobilů -byty, kanceláře -restaurace -hotely -rekreační zařízení apod. -koberce, koberců, čalouněného nábytku (nábytek), autosedačky a tvrdé podlahy.

Realitní kancelář: -zprostředkování prodeje, koupě, pronájmu -rodinné domy, byty, komerční objekty, garáže, chalupy, chaty, pozemky, lesy, rekreační zařízení -zprostředkování výměny bytů -poradenská činnost při nákupu, prodeji nemovitosti.

Masáže Relaxační masáše Cestovní agentura - relaxační pobyty. Arfela - bezpečnostní agentura

Úklidové služby: - kanceláře - firmy - domácnosti.

Služby: -recyklace odpadů, skládek -třídění a zpracování plastů -sběr a zneškodňování průmyslových odpadů -likvidace odpadů -komplexní služby v nakládání s odpady.

Naše služby: - vybavení interierů.

Výpočty staticky, dynamicky a termodynamicky namáhaných konstrukcí: -hodnocení mezních stavů pevnosti -numerická simulace svařování a tepelného zpracování -uskladňovací nádrže -tlakové nádoby -ocelové konstrukce, rypadla, zakladače, dopravníky -zařízení pro metalurgii -diagnostické systémy -experimentální měření -měřící ...

Architektonické a inženýrské služby včetně projektování.

Posilovna: spinning - gravity funkční trénink - kurzy hubnutí - kalanetika - cvičení pro těhotné Masáže: - thajské - sportovní Solarní studio Kadeřnictví

Služby: -projektování -ústřední vytápění -zdravotní instalace -vzduchotechnika -rozvody plynu.

Reklamní agentura: -gravírování laserem do kovových předmětů, digitální tisk, výroba samolepek a jejich následné zalévání pryskyřicí, výroba nosičů SPZi s potiskem reklamy.

Informační technologie. Softwarová firma vyvíjecí aplikace v databázovém prostředí Oracle a a operačnich systémech Linux/Unix, MS Windows.

Služby: -bezdrátové připojení k internetu -správa sítí -tvorba webových prezentací.

Prodej, servis: -kopírovací stroje, faxy, tiskárny. Maloobchod, prodejj: -spotřební materiál pro kopírky, faxy a tiskárny -xerografický a tabelační papír -kancelářský papír -náhradní díly. Služby: -kopírování. Prodej, odborné poradenství a servis: -hudební nástroje -kytary, bicí, klávesy, keyboard, mixážní pulty, mikrofony, ...

Elektroinstalační práce: -instalace hromosvodů -revize elektro, plyn -správa a údržba nemovitistí -výroba tepla -přihlášky k odběru.

Tiskárna: - sítotisk. Výroba: - světelné reklamní tabule - informační systémy.