Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Poradenství, dodávky a servisní zajištění provozu produkčních informačních systémů ve smyslu systémového inženýrství

Projektování a montáže, revize: - topení, měřící a regulační technika.

Foto-video služby. Prodej fotopotřeb: -KODAK minilab -kopírování -zpracování barevných i černobílých negativů + zhotovení fotografií KODAK, EXPRESS -profesionální fotografie -digitální fotografie -digitální zpracování Vašich negativů na diskety a CD** -fotoateliér + průkazová fotografie negativ positiv + okamžitá ...

Catering, raut, banket, coffee break, barbecue. Půjčovna: - párty stany - pavilony - atrakce. Reklama.

Grafické služby: - tvorba webových stránek.

PC servis: - správa počitačových sítí - správa firemních informačních systémů - správa serverů a databází - instalace operačních systémů - odvirování PC - opravy počítačů a tiskáren - automatické zálohy dat - virtuální privátní sítě - dálková správa - tvorba webových prezentací - pokladní systémy - poradenství v oblasti ...

Služby: - web hosting - pronájem místa na internetových serverech - tvorba internetových stránek - e-business - možnost on-line objednávek, internetových obchodů - e-mail - zřízení, zdarma správa schránky - registrace na vyhledávacích serverech - ATACK služby - služby zaměřené na domácnosti - zaškolení zákazníků do práce s ...

Webdesignové služby. Tvorba: - www stránky, internetové stránky - internetové obchody - optimalizace pro vyhledávače - počítačová grafika - modernizace a aktualizace webů.

Internetový marketing: - tvorba webových prezentací - webdesign -SEO - optimalizace pro vyhledávače - webhosting.

Služby: - www prezentace - Re design - reklamní bannery - grafické práce - domény a webhosting.

Výkup: -kovový odpad -spalovací a elektrické motory -převodovky, katalizátory, konektory -likvidace vraků.

Kadeřnictví - kadeřnické služby

Kadeřnictví - kadeřnické služby

Vývoj: - vysílací technologie pro rozhlasové stanice, rádia, televize. Služby: - rozhlasové plánování. Doplňkový prodej: - výpočetní technika, počítače. - software SW.

Nehtová modeláž. Zpevnění nehtů. Manikúra: -japonská. Zdobení nehtů. Kosmetická poradna.

Dovoz: - dárkové a reklamní předměty. Velkoobchod, prodej: - ruční papír a výrobky z něj. Popis, gravírování, řezání laserem: - dřevo, kov, plast, kůže, sklo. Tamponový potisk. Reklamní činnosti Fotografické činnosti. Výroba jiných dřevařských výrobků kromě nábytku. Výroba plastových výrobků. Výroba pryžových výrobků.

Ostraha osob a majetku Služby soukromých detektivů. Poskytování služeb pro rodinu a domácnost.

Projekční kancelář v oblasti vytápění, plynových přípojek, rozvodů plynu a zdravotechniky. Stavební projekce.

Night club Casanova. Erotický noční klub.