Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Cvičení, fitness pro ženy Moravský Krumlov, Miroslav, Hrušovany nad Jevišovkou VacuShape: kombinace chůze a podtlaku -VacuShape od 135, -/ aplikace Výsledkem je: -odstranění celulitidy -redukce tukových polštářků zejména v dolní části těla -vyhlazení a zpevnění kůže, zlepšení fyzické kondice, aktivace krevního a lymfatického systému. ...

Bobrava a.s. se zaměřuje na rostlinnou výrobu, provoz jídelny a stravování, catering a pronájem kanceláří.

Zabývám se vynětím ze zemědělského půdního fondu (vynětí ze ZPF). Připravuji trvalé vynětí i dočasné vynětí. Vynětí chystám zejména pro stavebníky.

Zuzana Koloušková je součástí výchovně vzdělávacího projektu, který se zaměřuje na ochranu pralesů a oceánů.

Služby - bezdrátové připojení k internetu - digitální pozemní vysílání, televize - zabezpečovací a kamerové systémy.

Profesionální kadeřnické služby: - dámské střihy - slavnostní a společenské účesy - pánské střihy, holičství, barber péče. Poradenství.

Reklamní a internetová agentura Tvorba www stránek a webdesign. Zaměřujeme se především na tvorbu webových stránek a microsite, landing page, eshopů, grafické práce, tvorbu firemních log, signmaking. Výroba a prodej reklamních předmětů s potiskem: - plechové hrnky - pro sebe, přátele, firmy a jejich zaměstnance, pro trhovce, sportovní ...

Beauty salon. Přístrojová ošetření. Tvarování postavy. Nejpřesnější diagnostika složení těla. Rychlé a efektivní ošetření pokožky pleti. Kosmetická ošetření - pokožky pleti, hlubokých vrstev pokožky.

Beauty salon. Přístrojová ošetření. Tvarování postavy. Nejpřesnější diagnostika složení těla. Rychlé a efektivní ošetření pokožky pleti. Kosmetická ošetření - pokožky pleti, hlubokých vrstev pokožky.

Služby: - prostory pro pořádání konferencí, seminářů či workshopů s kapacitou 98 účastníků - veškeré konferenční vybavení - kancelářské služby - překladatelské a tlumočnické služby - video dokumentace - gastronomické služby

Služby - připojení k internetu - správa počítačových sítí - servis výpočentí techniky - návrh a realizace kamerových systémů E-shop - počítače, výpočetní technika - fotoaparáty - videokamery - mobilní telefony

Prodej - účetní software - výpočetní technika - mobilní telefony - digitální fotoaparáty - repasované náplně do tiskáren. Služby - vývoj a údržba software - správa sítí.

Firma Stanimir Zarkov Siderov se sídlem v Praze se zabývá kovovýrobou na zakázku dle požadavků zákazníka. Součástí naší činnosti je především výroba ocelových konstrukcí, ocelových zábradlí, kovaného nábytku, kovaných mříží a bran, a další. Dále nabízíme také úklidové služby, jako jsou například úklidy domácností nebo nebytových prostor.

Činnost: - stavební práce - rekonstrukce a stavby domů na klíč - zemní práce - autodoprava nákladní - odvoz a likvidace odpadů.

Studio formování postavy a zdravého životního stylu.

FesorData, s.r.o. se zaměřuje na IT oblast, tvorbu serverových aplikací, sběr dat a zpracování a tvorbu softwaru na zakázku.

Pohřební služba Žatec s.r.o je společnost s dlouholetou tradicí a kvalitním servisem. Provádíme smuteční obřady, kremace, pohřby do hrobu, mezinárodní převozy, balzamace a úpravu zesnulých. Vývoz zesnulých a sjednání pohřbů. Služby: - pohřební služba - smuteční obřady - kremace - pohřby do hrobu - mezinárodní převozy - ...

Služby: -regionální týdeník -inzerce. Vydavatelství týdeníků: -Písecké postřehy -Milevské noviny -Strakonicko -Táborsko.

Úklidová služba, pravidelné, jednorázové sezónní, předkolaudační a další úklidy bytových i nebytových prostor. Mytí oken, žehlení, čištění koberců a interiérů automobilů či sedacích souprav. Používáme úklidovou techniku Kärcher.

Najděte si chvilku a začněte o sebe pečovat. Ve studio Jasmína, se o vás postarám nejen po fyzické, ale i po psychické stránce. Poskytnu vám bezpečný prostor pro úlevu, hluboké uvolnění a relaxaci prostřednictvím léčivých masáží a terapií. Masáže představují vhodné obohacení péče o celé lidské tělo a jeho zdraví.

Tiskárna. Knižní výroba, výroba knih: -formát po ořezu: -šířka 10cm - 21, 6cm -výška 12, 5cm - 28, 6cm -počet stran-minimálně 80 -síla knižního bloku: -maximálně 1152 stran (závislost na formátu) -síla knižního bloku-maximálně 5, 5cm -druh papíru: -přírodní papíry od 50g do 120g s volumenem do 2, 5 -ofsetové papíry od ...

Architektonický návrh, dodávka na klíč prodej, montáž, stavba: -nízkoenergetické a pasivní stavby a interiéry -hrubé stavby ze stavebního systému VELOX -základy, nosné obvodové zdivo, nosné příčky, stropy, věnce, opěrné zdi, protihlukové stěny, hotová bednění, nástavby pro rekonstrukce -zateplení - fasády, podkroví ...