Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kovošrot Dvůr Králové se zabývá především výkupem druhotných surovin. K dalším činnostem patří ekologická likvidace autovraků, demontáže technologických celků a výkupem nepotřebných skladových zásob.

Léčebné programy a služby: - ošetření laserem, IPL - komplexní péče o pleť - estetické výkony - mezoterapie - manikúra, pedikúra

Mgr. Miroslava Hruboňová poskytuje psychologické poradenství a diagnostiku.

Služby: - psychologické poradenství - krizová intervence - práce s dětmi a dospívajícími - psychodiagnostická vyšetření dětí i dospělých zaměřená na paměť, intelekt, osobnost

Ambulance klinické a dopravní psychologie - klinická psychologie - psychoterapie a psychodiagnostika dospělých - dopravně psychologická vyšetření.

Psychologické poradenství a diagnostika Dopravně psychologické vyšetření a testy: - vyšetření řidičů nákladní dopravy - vyšetření řidičů autobusů - psychotesty pro učitele autoškoly - psychotesty pro řidiče vozidel, kteří užívají výstražné světlo - posouzení psychické způsobilosti k řízení motorových vozidel na žádost ošetřujícího ...

Jsme profesionálové v informačních technologiích, ale zůstáváme lidmi. Milujeme vše nové.

Stavíme integrační služby, což je ve zkratce software

Jsme odborníky na AML plnění, poskytujeme profesionální služby v oblasti AML/CFT. Prohledáme za Vás databáze českých politicky exponovaných osob, neváhejte se na nás obrátit.

Společnost Neuron BFB, s.r.o. provozuje psychologické konzultace, poradenství, psychodiagnostiku, psychoterapie.

Krizové centrum Ostrava. Nepřetržitá a bezplatná, sociální, psychologická a terapeutická pomoc lidem v krizi a psychické tísni. Bez doporučení a objednání. Součástí jsou krizová lůžka.

Lenka Čermáková se zaměřuje na kosmetiku, pedikúru a masáže.

Středisko pro posuzování způsobilosti laboratoří pro zkoušky při provádění pozemních komunikací. Jak již bylo uvedeno, specializací naší firmy je činnost související s posuzováním způsobilosti laboratoří při provádění pozemních komunikací. V roce 2012 Středisko pro poskytování programů zkoušení způsobilosti úspěšně prošlo procesem ...

Pravidelné a nepravidelné úklidy firem a bytových domů, dále uklízíme průmyslové a komerční objekty.

Poradenství v oblasti energetiky. Projekce: - tepelné zdroje - rozvody tepla.

Společnost TeamCity, s.r.o. nabízí telekomunikační služby - internet, TV.

Společnost IPO HOLDING a.s. je holding několika společností zabývající se správou a úklidem, fyzickou ostrahou, bezpečnostními systémy a nano ochranou.

Společnost TZB-energie CZ s.r.o. poskytuje kompletní zpracování projektů technické zařízení budov, včetně vzájemné koordinace.