Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby - kadeřnictví - kosmetika - modeláž nehtů - solárium.

Iveta Pešková je provozovatelem solárního studia SunSolar.

Služby: - kadeřnictví. - nehtová modeláž. - vizážistika.

Jana Lhotská provozuje solárium s rekondičními a masážními stroji.

Zabýváme se prodejem a pronájmem skákacích hradů. Prodej, půjčovna: - nafukovací atrakce, skákací hrady, nafukovací tunely, skluzavky, vodní a zábavné atrakce.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Akademický ústav Karviná, z.ú. svou činností usiluje o růst vzdělanosti občanů, zvyšování kvalifikace a posílení občanských kompetencí a rozvoj osobnosti. Naší hlavní aktivitou je celoživotní vzdělávání. Zaměřujeme se zejména na rekvalifikaci, vzdělávání zaměstnanců a vzdělávání sociálních pracovníků. Dále provozujeme Nízkoprahové zařízení dětí a ...

SolarKo s.r.o. se zaměřuje na provoz solária a prodej solární kosmetiky.

Solar studio, solárium. Kolagenové opalování.

Výroba pamiatkových predmetov z prírodných materiálov (živé, sušené kvety, korok, drevo, prútie, kameň, nerasty) Prenájom nehnuteľností, bytových a nebytových priestorov s poskytovaním aj iných než základných služieb spojených s prenájmom Vedenie účtovníctva Podnikateľské poradenstvo Vydávanie novín a časopisov Kancelárske a sekretárske ...

Příprava a realizace projektových žádostí Evropské Unie.

Provozujeme luxusní solární studio. K dispozici je 7 moderních solárií. Dále nabízíme prodlužování řas metodou řasa na řasu či formování postavy díky moderní vibrační plošině FLABéLOS. Prodáváme solární kosmetiku.

Zdeněk Novotný se zaměřuje na prodej nových i repasovaných solárií, příslušenství a náhradní díly asolární kosmetiky.

Voda, topení, plyn. Plynoinstalační, vodoinstalační, topenářské práce. Dodávky, montáž: - solární zařízení - tepelná čerpadla.

Kitwell computers s.r.o. provozuje solární studio v Brně.

IQ Tanntech s.r.o. provozuje solárium pro zajištění perfektního opálení.

Solární studio: -vertikální, horizontální solárium.