Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Solární a nehtové studio. Služby: - modeláže nehtů - manikúru - solárium - tetování glitrem.

Fitcentrum, posilovna: - fitness - alpinning - vacu shape - solárium. - stolní tenis.

Provozujeme solárium. Instalovaná růžová a tyrkysová Luxura X7 42 SLi High Intensive. U nás se určitě opálíte. Prostory jsou odvětrávané vzduchotechnikou. Solární kosmetika a nápoje. Koutek pro Vaše ratolesti.

Inzertní noviny, reklamní noviny, reklama. ZIKADO

Připojení k internetu, chytrá TV, VoIP telefon

Masáže u vás doma s využitím přírodních olejů. Klasické, medové masáže. Lymfomasáže. Těhotenské masáže. Reflexní terapie.

Úklidové služby: - úklid firem a komerčních prostor - bytové domy - školy, školky - divadla, kina, kulturní domy - objekty po rekonstrukci - generální a pravidelné úklidy - strojové čištění podlah, koberců, židlí - mytí oken - úklid a sanitace wellness center Čistění interiérů automobilů.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zámečnictví, nástrojářství Kovářství, podkovářství Truhlářství, podlahářství Projektová činnost ve výstavbě -Pronájem a půjčování věcí movitých -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, ...

Čištění čalounění, sedacích souprav, matrací a koberců.

Úklidový servis: - úklid firem a komerčních prostor - úklid domácností, chat, bytových domů. Čištění koberců a čalounění. Hlídání, venčení mazlíčků. Společnost seniorům, nákup a doručení domů.

Autodoprava, svoz, odvoz: - tuhý domovní odpad (TDO*). Služby: - sběr a zpracování komunálního odpadu - sběr a zpracování tuhého domovního odpadu - sběr a zpracování tříděného odpadu - sběr a zpracování ostatních odpadů - sběr a zpracování plastů, papírů, skla - svoz papíru a papírových obalů - svoz skla a skleněných obalů - ...

Grafické studio. Zjednodušíme obalové procesy, cestu Vašeho výrobku k zákazníkovi. Řešíme logistiku - balení, značení, uskladnění, doručení. Máme vlastní zkušené profeionály v týmu a síť špičkových dodavatelů – tiskařské firmy, výrobci obalů, distributoři, dopravci.

Nabízím komplexní portfolio služeb reklamní agentury včetně tiskového servisu a profesionálního fotoateliéru. CHASE Art s.r.o. je reklamní agentura se sídlem v Břeclavi, jejímž zkladním kapitálem je know-how tvořené lidmi s dlouholetou praxí v oboru reklamy a fotografie na profesionální úrovni. Naše nabídka sahá od reklamní koncepce, ...

Relaxační studio s ubytováním Služby: -péče o tělo -masáže -relaxace -detoxikace -wellness -regenerace. Kosmetické služby -ošetření kosmetikou JANSSEN COSSMETICS - obličej, dekolt, tělo - masáže -kompletní ošetření obličeji, dekoltu a těla Ubytování - 2 x dvoulůžkový pokoj ve stylu středomoří - pokoj Provence, ...

K Security, s.r.o. je bezpečnostní agentura se zaměřením na fyzickou ostrahu a ochranu zdraví a majetku klientů a s tím související činnosti.

Společnost kreyo s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek, marketingové služby, grafiku a natáčení videí.

ŠEDOVÁ clean service, o. p. s. se zaměřuje na jednorázové a pravidelné úklidy firemních prostor, domácností, kanceláří, čištění oken, čalounění a aut.

Architektura, projekční činnost. Realizace-interiéry. Montáž: - sádrokarton - plovoucí podlahy. Rekonstrukce: - byty - rodinné domy - bytová jádra - koupelny. Výstavba: - podkroví.

Elektroprojekce. Elektromontážní práce, elektromontáže: - klimatizační jednotky - topné systémy - osvětlení včetně návrhů - slaboproudé elektroinstalační práce: - vnitřní kabelové systémy, telefonní a počítačové rozvody - pobočkové telefonní ústředny - elektronické zabezpečovací systémy EZS - elektronická požární ...

Úklidové služby: - jednorázový, pravidelný i generální úklid firem, komerčních prostor - běžný i generální úklid domácností.

Masáže s použitím čistě přírodních kvalitních olejů. Masáže: - relaxační, rekondiční - lávovými kameny. - sportovní.

Zprostředkovatelské činnosti realitních agentur