Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kosmetický salón. Služby: - laminace, úprava obočí - henna brows - lash lifitng.

Chamanne s.r.o. vydává oborové internetové magazíny.

Webdesign, tvorba www stránek. Redakční systém Wordpress.

Realitní společnost - prodej a pronájem nemovitostí.

Příjemné ubytování blízko Sport Arény, Stadiónu Vítkovic i oblasti Dolních Vítkovic. Pronájem bytů - krátkodobě i dlouhodobě Řešení interiérů Provozování restaurace

Zpracování: - produkty rostlinné výroby. Pěstování, zpracování: - vinných hroznů, vinné hrozny. Pronájem, správa: - vlastních nemovitostí.

Vinařství, výroba, prodej: -lahvová vína -přívlastková vína -archivní vína Vinařství je zaměřeno na výrobu kvalitních přívlastkových vín z hroznů, vypěstovaných ve vlastních vinicích. Vinárna + reprezentační vinný sklep. Řízená degustace vín s odborným výkladem, možnost degustace archivního vína. Ubytování, penzion, ...

Magazín o českém průmyslu, obchodu, stavebnictví a dopravě CzechIndustry

vývoj a výroba zařízení a softwaru pro oblast vibrační diagnostiky - monitorování provozního stavu strojů

Reklama, reklamní agentura: - reklamní předměty - firemní tiskoviny - PF - výroční zprávy - informační systémy.

Psychologické poradenství a diagnostika pro děti a dospělé

PhDr. Kateřina Charvátová provozuje ambulanci klinické psychologie.

Služby: - pomoc potřebným, zejména opuštěným dětem, dětem z dysfunkčních rodin, lidem v krizi, obětem domácího násilí, sociálně znevýhodněným rodinám, pěstounským rodinám, zdravotně postiženým, nemocným, seniorům Dobrovolnické centrum Krizové centrum - pomoc a podpora obětem a svědkům domácího násilí Pronájem tělocvičny.

Služby, tvorba: - webové stránky - e-shopy - webové aplikace - online marketing - design, bannery

Firma Labužník FAST-FOOD s.r.o. poskytuje gastronomické služby v Opavě a celém Moravskoslezském kraji. Nabízíme komplexní cateringové služby jako jsou rauty, oslavy, firemní stravování, bagety a v neposlední řadě také vyrábíme lahodné a čerstvé bagety.

Naše společnost se zaměřuje na zakázkovou zámečnickou výrobu a vývoj a výrobu jednoúčelových zařízení a přípravků. V současné době Vám k výše uvedeným činnostem můžeme nabídnout také služby v oblasti 3D tisku. Zabýváme se zakázkovou i sériovou výrobou od návrhu až po finální výrobek a výrobní dokumentaci. V rámci kovovýroby zajišťujeme i strojní ...

Výrobce pouťových a adrenalinových atrakcí a jejich servis

Společnost ASPRA a.s. se zaměřuje na IT služby, jedná se zejména o komplexní návrhy ICT infrastruktury zahrnující HW a SW. Specializujeme se na operační systémy MS Windows a Linux, virtualizované prostředí serverů i desktopů.

Společnost GASPRA SPV, a.s. pomáhá v rozvoji a tvorbě různých projektů společností. Věnují se financování a správě nemovitostí. Nabízené služby - řešení na míru, pomoc při převzetí komplexní odpovědnosti za veškerý servis, vše dle možností a situace klienta, snižování nákladů a zabezpečení rizik při ekonomických či technických problémech, ...

Grafický designér - 3D, 2D. Počítačová grafika. Webdesign - tvorba www stránek Firemní vizuál - tvorba loga, vizitek, polepů aut, výlohy.

Kosmetický salón. Péče o tělo, ošetření pleti. Vyměření, úprava a barvení obočí Lash lifting řas. Laminace obočí. Pracuji s profesionální českou kosmetikou značky ESSENTÉ.

Internetový obchod, on-line prodej: - piňaty pro narozeninovou oslavu - náplně, bonbony do piňat, dřevěné tyče na rozbití - lego. Nová zábava pro dětskou oslavu.