Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Reality raz dva s.r.o. se zaměřuje na prodej, nákup a pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor.

Skupina finančních specialistů. Nezávislé finanční poradenství při nákupu nemovitosti, sjednání hypotéky apod. Realitní kancelář.

Internetový obchod, on-line prodej: - dárkové zboží - oblečení - trička, mikiny Zakázkový potisk - oblečení, hrníčků, polštářků, tašek. Vlastní grafika nebo námi vytvořená.

Vydavatelské inzertního média INZERT EXPRES.

DameJidlo.cz je seznam restaurací, které rozvážejí jídlo domů.

FEN kineziologie - metoda osobního a duchovního rozvoje. Poradenství. Řešení problémů jakéhokoli druhu (láska, vztahy, práce).

Online marketing. Tvorba webu. Redesign stávajícího webu. SEO optimalizace. Tvorba obsahu na sociální sítě, PPC reklama. Grafické práce. Copywritign.

Překlady z angličtiny do češtiny a opačně - odborné texty, knihy, korespondece apod. Copywriting -tvorba textů pro různé účely. Korektura textů. Přepis audio/audiovizuálního materiálu v AJ i ČJ.

-Ubytovací služby -Zprostředkování obchodu a služeb -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, ...

Roman Machanec se zaměřuje na tvorbu reklam, videoklipů, svatebních videí a na s tím související činnosti.

Společnost DBH s.r.o. se sídlem v okrese Litoměřice se zabývá veškerou činností v oblasti dřevostaveb a nízkoenergetických domů na klíč. V rámci naší činnosti realizujeme vše od projektů až po výstavbu. Nabízíme buď již hotové typové domy nebo výstavbu na základě individuálních požadavků našich zákazníků. Naše činnost: - dřevostavby na klíč - ...

Společnost ZONCOLAN s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej reklamního zboží a šál, trik, vlajek a čepic pro fanoušky.

Awecom, s.r.o. poskytuje konzultační činnost v oblasti Wi-Fi a datových sítí a a evropského nařízení o ochraně osobních údajů – GDPR.

Archtime s.r.o. je projekční a architektonická kancelář, navrhuje domy, komerční prostory a interiéry.

Úklidová firma v Olomouci. Provádí úklid bytů, bytových domů, domácností, firem, kanceláří a staveb.

AWI Servis s.r.o. se zaměřuje na vývoj softwaru pro zdravotnictví, státní sektor, provádí webdesign a školení v oblasti IT.

Adam Trčka Reality s.r.o. poskytuje individuální služby v oblasti nákupu, prodeje a pronájmu bytů, domů a realit.

Adalo Solutions s.r.o. se zaměřuje na tvorbu mobilních aplikací a tvorbu webových stránek.

Knižní vydavatelství v Olomouci. Publikace je možné zakoupit před nakladatelství KMS.

ALL ČisTomáš SERVICES, s.r.o. se zaměřuje na pravidelný úklid bytových domů, firemních prostor, čištění podlah, koberců a čalounění.

Agdata s.r.o. prodává a provozuje online systém pro řízení velkých zemědělských firem i domácích hospodářství.

ACPC CZ s.r.o. se zaměřuje na školení, poradenství a pomoc v oblasti WAREZ - nelegálního obsahu počítačů.

4TECHS CZ s.r.o. se zaměřuje na poskytování služeb a systémových řešení v oblasti informačních, komunikačních a bezpečnostních technologií.

24CLEAN s.r.o. se zaměřuje na úklidové služby pro jednotlivce i podnikatelské subjekty.