Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Činnost: -recyklace pneumatik. Výroba: -pryžové granuláty, -pryžové desky, -příměsi do povrchů pro koně.

Nakladatelství. Tiskárna: -knihy -brožury -reklamní tiskoviny.

Poskytujeme následující služby v oblasti komerčních nemovitostí po celé České republice a na Slovensku: - zastupování nájemců - zastupování majitelů - investiční poradenství - ocenění nemovitostí - projektový management - technický dozor investora - správa nemovitostí - průzkum trhu.

Společnost FINERTA s.r.o. je v ČR jedinou specializovanou realitní kanceláří zaměřenou na nemovitosti v Rakousku a to již od roku 2004.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: - byty - rodinné domy - pozemky - chaty, chalupy - nebytové prostory. Služby: - právní servis - hypotéky, stavební spoření - daňové poradenství - znalecké posudky, odhady - pojištění nemovitostí - služby architekta.

Realitní, obstaravatelská a účetní kancelář. Služby: -kompletní realitní a právní servis -nemovitosti, bytové i nebytové prostory

Mezinárodní zasilatelství, spedice. Mezinárodní kamionová doprava: -nákladní -silniční. Celní deklarace: -vystavení JCD*. Skladování a manipulace se zbožím.

Nákladní autodoprava Liaz valník 7, 5t a 9t s hydraulickou rukou, přeprava buněk, stavebního materiálu a jiného nákladu. Odvoz odpadních vod, fekálií z žump, tukových lapolů a odčerpávání výkopů fekálními vozy Liaz pro firmy a soukromníky. Celá ČR.

DATOR3 je jedna z nejstarších soukromých českých firem zabývajících se systémovou integrací - tj. instalacemi počítačových a komunikačních sítí LAN/WAN včetně souvisejících služeb, dodávkami a správou podnikových systémů, dodávkami a instalacemi HW technologií, tvorbou a správou SW aplikací a komplexními službami v oblasti bezpečnosti informačních ...

Prodej nemovitostí a pozemků. Nabídka právního servisu a poradenství.

Instalace, servis a správa datových sítí, outsourcing IT. Služby: - připojení - internet a VoIP - mailhosting, webhosting - tvorba webových stránek. Montáž - kamerové systémy, datové sítě.

Vývoj a implementace informačních systémů, software.

Informační centrum. Provozní doba: 1.1.-31.5., 1.10.-31.12.v Po-Pá 08:00-17:00 1.6.-30.9.v Po-Pá 09:00-17:30 1.6.-30.9.v So, Ne 08:00-12:00 13:00-16:00

Oceňování majetku a znalecká činnost, Podnikové finance, Firemní poradenství, Fúze a akvizice, Poradenství v oblasti dotací EU. Naše služby vám umožňují si udělat přesný obraz o fungování a vedení společnosti v jednotlivých oblastech. Našimi cílovými zákazníky jsou soukromé společnosti, státní organizace a příspěvkové organizace. Jednotlivé ...

MÉDIA Společnost ISCREAM klienta zastupuje jako plnohodnotná mediální agentura. Po individuálním návrhu marketingové strategie mediální kampaň analyzuje, naplánuje a poté kompletně zrealizuje. Zabýváme se nejen standardními kanály klientské prezentace, kterými jsou: * outdoor - jsme přímými vlastníky či nájemci stovek ploch ...

Kabelovka, kabelová společnost. Digitální televizní, datové a hlasové služby

Poskytovatel bezdrátové počítačové sítě (WiFi). Bezdrátová počítačová síť Vlčovice.net. Internetové služby.

Služby: -realitní kancelář -zprostředkování prodeje -koupě a pronájem bytů, domů, kanceláří -architektura - návrhy interiérů -poradenská činnost. Kanceláře:Praha, Benešov, České Budějovice, Tábor.

Služby: -kosmetika -kompletní ošetření pleti -masáže těla, lymfodrenáže -manikúra -regenerační zábaly.

Služby: -kosmetika -pedikúra -masáže -solarium -fitnes.

Výstavnictví. Stavba, montáž, demontáž, realizace: -výstavní stánky -expozice.