Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Chamanne s.r.o. vydává oborové internetové magazíny.

Webdesign, tvorba www stránek. Redakční systém Wordpress.

Realitní společnost - prodej a pronájem nemovitostí.

Příjemné ubytování blízko Sport Arény, Stadiónu Vítkovic i oblasti Dolních Vítkovic. Pronájem bytů - krátkodobě i dlouhodobě Řešení interiérů Provozování restaurace

Zpracování: - produkty rostlinné výroby. Pěstování, zpracování: - vinných hroznů, vinné hrozny. Pronájem, správa: - vlastních nemovitostí.

Vinařství, výroba, prodej: -lahvová vína -přívlastková vína -archivní vína Vinařství je zaměřeno na výrobu kvalitních přívlastkových vín z hroznů, vypěstovaných ve vlastních vinicích. Vinárna + reprezentační vinný sklep. Řízená degustace vín s odborným výkladem, možnost degustace archivního vína. Ubytování, penzion, ...

Magazín o českém průmyslu, obchodu, stavebnictví a dopravě CzechIndustry

vývoj a výroba zařízení a softwaru pro oblast vibrační diagnostiky - monitorování provozního stavu strojů

Reklama, reklamní agentura: - reklamní předměty - firemní tiskoviny - PF - výroční zprávy - informační systémy.

Psychologické poradenství a diagnostika pro děti a dospělé

PhDr. Kateřina Charvátová provozuje ambulanci klinické psychologie.

Služby: - pomoc potřebným, zejména opuštěným dětem, dětem z dysfunkčních rodin, lidem v krizi, obětem domácího násilí, sociálně znevýhodněným rodinám, pěstounským rodinám, zdravotně postiženým, nemocným, seniorům Dobrovolnické centrum Krizové centrum - pomoc a podpora obětem a svědkům domácího násilí Pronájem tělocvičny.

Služby, tvorba: - webové stránky - e-shopy - webové aplikace - online marketing - design, bannery

Firma Labužník FAST-FOOD s.r.o. poskytuje gastronomické služby v Opavě a celém Moravskoslezském kraji. Nabízíme komplexní cateringové služby jako jsou rauty, oslavy, firemní stravování, bagety a v neposlední řadě také vyrábíme lahodné a čerstvé bagety.

Naše společnost se zaměřuje na zakázkovou zámečnickou výrobu a vývoj a výrobu jednoúčelových zařízení a přípravků. V současné době Vám k výše uvedeným činnostem můžeme nabídnout také služby v oblasti 3D tisku. Zabýváme se zakázkovou i sériovou výrobou od návrhu až po finální výrobek a výrobní dokumentaci. V rámci kovovýroby zajišťujeme i strojní ...

Výrobce pouťových a adrenalinových atrakcí a jejich servis

Společnost ASPRA a.s. se zaměřuje na IT služby, jedná se zejména o komplexní návrhy ICT infrastruktury zahrnující HW a SW. Specializujeme se na operační systémy MS Windows a Linux, virtualizované prostředí serverů i desktopů.

Společnost GASPRA SPV, a.s. pomáhá v rozvoji a tvorbě různých projektů společností. Věnují se financování a správě nemovitostí. Nabízené služby - řešení na míru, pomoc při převzetí komplexní odpovědnosti za veškerý servis, vše dle možností a situace klienta, snižování nákladů a zabezpečení rizik při ekonomických či technických problémech, ...

Grafický designér - 3D, 2D. Počítačová grafika. Webdesign - tvorba www stránek Firemní vizuál - tvorba loga, vizitek, polepů aut, výlohy.

Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Sprostredkovanie predaja, prenájmu a kúpy nehnuteľností (realitná činnosť) Prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných než základných služieb spojených s prenájmom Kúpa tovaru na účely jeho predaja ...

Kosmetický salón. Péče o tělo, ošetření pleti. Vyměření, úprava a barvení obočí Lash lifting řas. Laminace obočí. Pracuji s profesionální českou kosmetikou značky ESSENTÉ.

Internetový obchod, on-line prodej: - piňaty pro narozeninovou oslavu - náplně, bonbony do piňat, dřevěné tyče na rozbití - lego. Nová zábava pro dětskou oslavu.