Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Reality raz dva s.r.o. se zaměřuje na prodej, nákup a pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor.

Skupina finančních specialistů. Nezávislé finanční poradenství při nákupu nemovitosti, sjednání hypotéky apod. Realitní kancelář.

Internetový obchod, on-line prodej: - dárkové zboží - oblečení - trička, mikiny Zakázkový potisk - oblečení, hrníčků, polštářků, tašek. Vlastní grafika nebo námi vytvořená.

Vydavatelské inzertního média INZERT EXPRES.

DameJidlo.cz je seznam restaurací, které rozvážejí jídlo domů.

FEN kineziologie - metoda osobního a duchovního rozvoje. Poradenství. Řešení problémů jakéhokoli druhu (láska, vztahy, práce).

Online marketing. Tvorba webu. Redesign stávajícího webu. SEO optimalizace. Tvorba obsahu na sociální sítě, PPC reklama. Grafické práce. Copywritign.

Překlady z angličtiny do češtiny a opačně - odborné texty, knihy, korespondece apod. Copywriting -tvorba textů pro různé účely. Korektura textů. Přepis audio/audiovizuálního materiálu v AJ i ČJ.

-Ubytovací služby -Zprostředkování obchodu a služeb -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, ...

Roman Machanec se zaměřuje na tvorbu reklam, videoklipů, svatebních videí a na s tím související činnosti.

Společnost DBH s.r.o. se sídlem v okrese Litoměřice se zabývá veškerou činností v oblasti dřevostaveb a nízkoenergetických domů na klíč. V rámci naší činnosti realizujeme vše od projektů až po výstavbu. Nabízíme buď již hotové typové domy nebo výstavbu na základě individuálních požadavků našich zákazníků. Naše činnost: - dřevostavby na klíč - ...

Společnost ZONCOLAN s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej reklamního zboží a šál, trik, vlajek a čepic pro fanoušky.

Awecom, s.r.o. poskytuje konzultační činnost v oblasti Wi-Fi a datových sítí a a evropského nařízení o ochraně osobních údajů – GDPR.

Archtime s.r.o. je projekční a architektonická kancelář, navrhuje domy, komerční prostory a interiéry.

Úklidová firma v Olomouci. Provádí úklid bytů, bytových domů, domácností, firem, kanceláří a staveb.

AWI Servis s.r.o. se zaměřuje na vývoj softwaru pro zdravotnictví, státní sektor, provádí webdesign a školení v oblasti IT.

Adam Trčka Reality s.r.o. poskytuje individuální služby v oblasti nákupu, prodeje a pronájmu bytů, domů a realit.

Adalo Solutions s.r.o. se zaměřuje na tvorbu mobilních aplikací a tvorbu webových stránek.

Knižní vydavatelství v Olomouci. Publikace je možné zakoupit před nakladatelství KMS.

ALL ČisTomáš SERVICES, s.r.o. se zaměřuje na pravidelný úklid bytových domů, firemních prostor, čištění podlah, koberců a čalounění.

Agdata s.r.o. prodává a provozuje online systém pro řízení velkých zemědělských firem i domácích hospodářství.

ACPC CZ s.r.o. se zaměřuje na školení, poradenství a pomoc v oblasti WAREZ - nelegálního obsahu počítačů.

4TECHS CZ s.r.o. se zaměřuje na poskytování služeb a systémových řešení v oblasti informačních, komunikačních a bezpečnostních technologií.

24CLEAN s.r.o. se zaměřuje na úklidové služby pro jednotlivce i podnikatelské subjekty.