Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Půjčovna svatebních a společenských šatů i do tanečních. Obleky: - pánské, dětské. Společenské šaty, šaty pro družičky. Doplňky pro nevěsty.

Práce: - strojní a ruční výkopové a zemní práce - demolice a bourací práce. Autodoprava: - převoz sypkých materiálů - převoz písku - převoz štěrku - převoz suti. Služby: -vyklízecí a úklidové práce.

IBM Business Partner a IBM Service Provider HP Preferred Partner CISCO Select Certified Partner VMware Enterprise Partner Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky (servery, storage, počítače, notebooky, netbooky, tiskárny, skenery, faxy, kopírky, LCD, software ...). Prodej spotřební elektroniky (digitální fotoaparáty, videokamery, ...

Atreya Premium s.r.o. provozuje piercingové studio v Brně a prodává piercingy do různých částí těla, tunely na roztahování uší a mnoho šperků a doplňků.

Lean Industry s.r.o. se zaměřuje na konzultační činnost v oblasti štíhlé výroby a průmyslu 4.0 pro zvýšení konkurenceschopnosti firem.

Společnost mypinbuttons s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej placek, magnetek, klíčenek, zrcátek a doplňků s vlastním motivem.

Core2015 s.r.o. se zaměřuje na projekci, výstavbu a servis optických a kabelových tras.

Finpos realitní kancelář s.r.o. se zaměřuje na prodej, pronájem a nákup nemovitostí.

MEFRA s.r.o. se zaměřuje na servis, stěhování a montování výrobních linek, na průmyslové čištění suchým ledem, skladování a jeřábnické práce.

EVADTER s.r.o. zajišťuje úklidové služby, provádí výrobu razítek, reklamních předmětů a instalace softwaru a hardwaru.

TEDIS s.r.o. se zaměřuje na destilaci, míchání a prodej alkoholu a dalších lihovin a na správu nemovitostí.

LUX PARTNER s.r.o. se specializuje na výrobu a zpracování plastu, dřeva a textilu a na logistiku a balení.

LTsign, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej světelné, atypické a 3D reklamy, panelů, totemů a dalších reklamních předmětů.

Enterpra, s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu softwaru, automatizaci procesů a na kamerové systémy.

Společnost AGRIS spol. s r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej krmiv. V našem podniku provozujeme také kafilérii, provádíme veterinární asanace a zpracováváme veškerý živočišný odpad. Součástí našich služeb je také neškodné odstraňování těl uhynulých zvířat i jinak zkaženého masa.

Hledáte projekční kancelář v Pelhřimově a okolí? Potřebujete vypracovat projektovou dokumentaci? Sháníte stavební dozor nebo koordinátora BOZP? Tohle a spoustu dalších činností Vám poskytuje náš projekční ateliér PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. Od roku 1995 se zabýváme kompletní projektovou a inženýrskou činností pro průmyslové stavby.

Kadeřnictví, nehtová modeláž, úprava a barvení obočí.

MTK Property s.r.o. je společností, která se pohybuje v realitách. Prodává: - rodinné domy - pozemky - komerční nemovitosti - rezidentní byty Pronajímá apartmány a bytové jednotky.

Prodej a servis: -výpočetní techniky -tvorba internetových stránek -správa sítí a informačních systémů.

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní a kancelářská technika - spotřební materiál IT služby.

Kurzy cvičení a plavání pro děti. Mateřské centrum: -Opava, Válečkova 16. Psychofyzická příprava na porod. Plavání kojenců a batolat. Plavání dětí (bez rodičů). Plavání rodičů s dětmi. Plavání dětí z MŠ. Cvičení kojenců a batolat. Cvičení rodičů s dětmi, školička. Laktační liga. Hlídání dětí. Dovolená s baby clubem. Mikroškolka, ...

Petra Herrmannová provozuje mateřské centrum. Centrum pomáhá maminkám s hlídáním dětí, nabízíme řadu kurzů a také hernu pro děti.

Nabízím v Šumperku široký výběr prací hodinového manžela. Můžete se na mě obrátit s požadavkem na různé venkovní i vnitřní práce. Současně nabízím také další služby jako jsou např. nákupy, odvoz k lékaři nebo vyřízení úředních či technických záležitostí. Působím především v Šumperku a okolí, v případě dohody i kdekoliv jinde. Nabídka ...

Mgr. Andrea Valová poskytuje psychologické poradenství pro děti i dospělé, krizovou intervenci apod.