Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Bambino - soukromé jesle: - pro děti od 1 roku do 3 let - příjemné domácí prostředí - přizpůsobení požadavků rodičů - tělesné, rozumové, pracovní činnosti.

Hemodialýza, nefrologická ambulance - ordinace: Otakara Kubína 179, 680 01 Boskovice.

Relaxační centrum. Masáže: - klasická švédská masáž - aromaterapeutická - thajská - lymfatická. Manikúra: - parafinové zábaly na ruce - francouzská manikúra - zdobení nehtů - modeláž nehtů. - Pedikúra - Depilace - Solárium.

Klinická psychologie. Poradenské centrum. Dopravní psychologie. Psychodiagnostické metody. Měření firemní kultury. Manželská poradna. Individuální psychoterapie.

Kosmetický salon: - ošetření, čištění pleti. Pleťový terapeut.

Mgr. David Teichman poskytuje psychologické poradenství a psychoterapie (individuální i rodinná)

Psychosociální centrum, služby: - psychologie - psychiatrie

Úklidová služba v Olomouci. Zajistí pravidelné i generální úklidy, nákupy pro domácnosti. Ruční mytí a čištění vozidel. Služby hodinového manžela.

Sběrna, recyklace Černovír Sběrna: - výkup železa a barevných kovů - výkup železného odpadu. Prodej: - plastové výrobky - zatravňovací dlažba, plotovky, obrubníky. Výměna PB (propan-butanových) lahví.

Slušgy - psychologické poradenství - individuální psychologická péče - umění jednat s lidmi, komunikační dovednosti, sebeprosazení.

1) Vzdělávání - Studium pro školní metodiky prevence /akreditace MŠMT 2) Specifická všeobecná primární prevence / certifikace MŠMT 3) Centrum pomoci a bezpečí - pro oběti trestných činnů, domácího náslilí a obchodování s lidmi - registrace KUOK 4) Sociálně-právní ochrana dětí 5) Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež - registrace ...

Cybersecurity Help s.r.o. se specializuje na programy k detekci zranitelnosti softwaru.

VITOM a.s. je realitní kancelář zaměřující se na nájmy a pronájmy bytů a investiční činnost týkající se dluhopisů.

Společnost AC Vídeňská s.r.o. se zaměřuje na pronájem a správu nemovitostí a na revize a opravy elektrických zařízení.

Výroba, prodej: - venkovní boxy a přístřešky pro koně, ovce a ostatní hospodářská zvířata

PURE UP je moderní make up studio s profesionálním přístupem našich artistů, které vede ART DIRECTOR Margarita Krupeničová. Celý koncept je postaven na čisté precizní práci, která je prioritou studia. Inspirujeme se, vzděláváme, posouváme naše služby dál tak, aby klientky od nás odcházely vždy spokojené a vracely se opět k nám. Náš tým je ...

Silniční, nákladní a osobní doprava: -vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava -vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava -celní služby (Intrastat, JSD, T1, ručení, sklady) -vnitrostátní a mezinárodní spedice (vytěžování vozidel, zaměstnávání vozidel) -prodeje nafty, benzinu, náhradních dílů, olejů, nemrznoucích směsí ...

Bc. Alexandr Dresler poskytuje psychologické poradenství a lektorskou činnost v oboru.

Mgr. Martina Žiga Černá poskytuje psychologické poradenství.

Mgr. Marie Müllerová je psychiatr pro děti a dospělé.

Mgr. Filip Jadlovec provozuje psychologickou poradnu v Ostravě.

Mgr. Michal Hummel se zaměřuje na psychologii, psychologické poradenství a koučink.

Služby: -agentura na hlídání dětí, která působí v brněnském regionu. Specializace: -hlídání dětí od 0 - 3 let věku, avšak pohlídáme Vám i dítko starší. Doplňkové služby: -cvičení pro těhotné -poradenství v těhotenství a šestinedělí -provoz dětských koutků -zřizování dětských koutků na klíč. Naší prioritou je zajistit klientovi odborně ...