Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Půjčovna svatebních a společenských šatů i do tanečních. Obleky: - pánské, dětské. Společenské šaty, šaty pro družičky. Doplňky pro nevěsty.

Práce: - strojní a ruční výkopové a zemní práce - demolice a bourací práce. Autodoprava: - převoz sypkých materiálů - převoz písku - převoz štěrku - převoz suti. Služby: -vyklízecí a úklidové práce.

IBM Business Partner a IBM Service Provider HP Preferred Partner CISCO Select Certified Partner VMware Enterprise Partner Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky (servery, storage, počítače, notebooky, netbooky, tiskárny, skenery, faxy, kopírky, LCD, software ...). Prodej spotřební elektroniky (digitální fotoaparáty, videokamery, ...

Atreya Premium s.r.o. provozuje piercingové studio v Brně a prodává piercingy do různých částí těla, tunely na roztahování uší a mnoho šperků a doplňků.

Lean Industry s.r.o. se zaměřuje na konzultační činnost v oblasti štíhlé výroby a průmyslu 4.0 pro zvýšení konkurenceschopnosti firem.

Společnost mypinbuttons s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej placek, magnetek, klíčenek, zrcátek a doplňků s vlastním motivem.

Core2015 s.r.o. se zaměřuje na projekci, výstavbu a servis optických a kabelových tras.

Finpos realitní kancelář s.r.o. se zaměřuje na prodej, pronájem a nákup nemovitostí.

MEFRA s.r.o. se zaměřuje na servis, stěhování a montování výrobních linek, na průmyslové čištění suchým ledem, skladování a jeřábnické práce.

EVADTER s.r.o. zajišťuje úklidové služby, provádí výrobu razítek, reklamních předmětů a instalace softwaru a hardwaru.

TEDIS s.r.o. se zaměřuje na destilaci, míchání a prodej alkoholu a dalších lihovin a na správu nemovitostí.

LUX PARTNER s.r.o. se specializuje na výrobu a zpracování plastu, dřeva a textilu a na logistiku a balení.

LTsign, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej světelné, atypické a 3D reklamy, panelů, totemů a dalších reklamních předmětů.

Enterpra, s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu softwaru, automatizaci procesů a na kamerové systémy.

Společnost AGRIS spol. s r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej krmiv. V našem podniku provozujeme také kafilérii, provádíme veterinární asanace a zpracováváme veškerý živočišný odpad. Součástí našich služeb je také neškodné odstraňování těl uhynulých zvířat i jinak zkaženého masa.

Hledáte projekční kancelář v Pelhřimově a okolí? Potřebujete vypracovat projektovou dokumentaci? Sháníte stavební dozor nebo koordinátora BOZP? Tohle a spoustu dalších činností Vám poskytuje náš projekční ateliér PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. Od roku 1995 se zabýváme kompletní projektovou a inženýrskou činností pro průmyslové stavby.

Kadeřnictví, nehtová modeláž, úprava a barvení obočí.

MTK Property s.r.o. je společností, která se pohybuje v realitách. Prodává: - rodinné domy - pozemky - komerční nemovitosti - rezidentní byty Pronajímá apartmány a bytové jednotky.

Prodej a servis: -výpočetní techniky -tvorba internetových stránek -správa sítí a informačních systémů.

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní a kancelářská technika - spotřební materiál IT služby.

Kurzy cvičení a plavání pro děti. Mateřské centrum: -Opava, Válečkova 16. Psychofyzická příprava na porod. Plavání kojenců a batolat. Plavání dětí (bez rodičů). Plavání rodičů s dětmi. Plavání dětí z MŠ. Cvičení kojenců a batolat. Cvičení rodičů s dětmi, školička. Laktační liga. Hlídání dětí. Dovolená s baby clubem. Mikroškolka, ...

Petra Herrmannová provozuje mateřské centrum. Centrum pomáhá maminkám s hlídáním dětí, nabízíme řadu kurzů a také hernu pro děti.

Nabízím v Šumperku široký výběr prací hodinového manžela. Můžete se na mě obrátit s požadavkem na různé venkovní i vnitřní práce. Současně nabízím také další služby jako jsou např. nákupy, odvoz k lékaři nebo vyřízení úředních či technických záležitostí. Působím především v Šumperku a okolí, v případě dohody i kdekoliv jinde. Nabídka ...

Mgr. Andrea Valová poskytuje psychologické poradenství pro děti i dospělé, krizovou intervenci apod.