Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Realitní činnost - zprostředkování prodeje a pronájmu bytů, rodinných domů, pozemků, - převod členských práv a povinností družstevních bytů - zajištění sepsání smluv a advokátní servis - zajištění odhadu nemovitosti - jednání na katastrálních úřadech - zajištění hypotéky přes hypotečního poradce - zajištění ...

Čištění interiérů vozidel Úklidové práce Čištění - čalounění Čištění - koberce

Francouzština - překlady - tlumočení Čeština - překlady - tlumočení Jazykové kurzy - francouzština (individuální, skupinová, firemní lekce)

Realitní činnost - domy, vily - byty - pozemky Realitní činnost - nebytové prostory

Opravy - silniční vozidla Opravy - silniční vozidla Provoz - čerpací stanice Skladování zboží a - manipulace s nákladem Zasílatelství Nákladní doprava Zprostředkování - obchod

Reklamní agentura Velkoformátový produkční tisk - digitální malonákladový tisk - fotografický fine - art tisk Tvorba a výroba - moderní tištěné obrazy do interiéru - tisk na plátno, KAPA-desky, plakáty, tapety - možnost realizace obrazu z vlastní fotografie, obrázku či ilustrace Grafické studio Digitální ...

Internetové aplikace - výroba - www stránky

Správa - bytový fond Rekonstrukce - bytové i nebytové objekty Zednické prácerenovace - koupelny - bytová jádra

Hlídání dětí občasné, pravidelné pořádá - letní tábory, dětské kroužky

Grafické návrhy Webdesignvýroba - www stránky

Výkup: - odpad - barevné kovy - železný šrot.

Tiskárna: - polygrafická výroba - reklama. Zpracování, grafická úprava a tisk: - letáky - prospekty - tiskopisy - obálky - hlavičkový papír - složky - katalogy - barevné i černobílé provedení. Dokončovací práce: - vazba V1, V2, V3 - snášení - falcování - rylování - kalendářová vazba.

Prodej a servis: - výpočetní technika, počítačové sítě včetně periferií. - spotřební materiál Instalace internetu bezdrátovou technologií i pomocí modemu.

Projektová a inženýrská činnost - čistírny odpadních vod - skládky komunálního a průmyslového odpadu včetně vytypování lokality Inženýrská činnost - odvodnění objektů, pozemků, úpravy toků, nádrže, rybníky - opěrné zdi Projekce - odvodnění objektů, pozemků, úpravy toků, nádrže, rybníky - opěrné zdi Poradenství a ...

Kadeřnictví Kosmetika - formování postavy přístrojem BODYTER Manikúra Solárium Masáže

Kamenosochařstvínávrhy a realizace - exteriéry Návrhy, realizace - interiéry Výroba - atypický nábytek

Internetové obchody - informační systémy - výroba - www stránky na klíč Konzultace - oblast IT

Sběrna odpadůvýkup - železný šrot - barevné kovy

Výroba, opravy - zlaté a stříbrné šperky Výroba - firemní předměty klíčenky, hodiny, stojánky na tužky, přívěsky na mobilní telefon Rytecké prácevýroba - štítky na dveře a schránky Výroba - upomínkové předměty (klíčenky, hodiny, stojánky na tužky, přívěsky na mobilní telefon, ...)