Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Reklamní agentura Internetový marketing - PPC reklama - SEO optimalizace pro vyhledávače Webdesign

Překlady a tlumočení - němčina Výuka - německý jazyk

Praní a čištění textilních výrobků

Realitní činnost - byty - rodinné domy - rekreační objekty - pozemky Realitní činnost - komerční objekty

Svařování Zámečnické práce - kovovýroba Grafické práce

Kosmetické studio Manikúra - nehtová modeláž Solární studio Zeštíhlovací studio Masážní studio

Kadeřnictví Provádí - kosmetické služby Pedikúra Provoz - solárium Masáže - klasické - lymfatické - anticelulitidové - indické - havajské - lávovými kameny - teplou rašelinou - medové - čokoládové - baňkové, ...

Počítačové sítě - konzultace - návrh - realizace - údržba

Prodej - kosmetické výrobky PAYOT, SYNCARE Kosmetika - péče o pleť - kosmetické ošetření těla - depilace - líčeníprodej - kosmetické výrobky PAYOT, SYNCARE

Kadeřnictví. Kadeřnické služby, poradenství: - kadeřnice dámská, dětská, pánská.

Služby: - kadeřnictví (dámské, pánské, dětské) - kadeřnické.

Kadeřnické studio. Kadeřnictví. Kadeřnické služby: - dámské, pánské a dětské kadeřnictví - moderní účesy pro každou příležitost - melíry a to i kombinované barevné melíry - přelivy, barvení a odbarvení - žehlení vlasů - trvalé ondulace, zábaly - foukaná, vodová ondulace - veškeré možné druhy účesů - společenské a svatební ...

Služby kadeřnické: - stříhání dámské, pánské, dětské - kadeřnictví.

Služby: -klasická pedikúra: -ošetření nohou: -odstranění zrohovatělé kůže, otlaků, prasklin -úprava nehtů a okolí -aplikace krémů a kosmetiky -masáže -lakování nehtů -parafinové zábaly.

Služby: -nehtový design, manikúra: -francouzské lakování -P-SHINE -gelové nehty -francouzská modeláž -zdobení, malba nehtů -oprava nehtů.

Služby: -masírování, masáže: -celkové masáže: -sportovní a rekondiční -částečná masáž: -šíje, břicho, hýždě, hrudník, končetiny -reflexní masáž -Breussova masáž zad.

Služby: -kadeřnictví, kadeřnice: -dámské, pánské, dětské -pravidelné rozbory vlasu a vlasové pokožky ZDARMA.

Svatební salon, půjčovna svatebních šatů: - svatební šaty a doplňky - pánské obleky a doplňky - šaty pro družičky a družby - šaty do tanečních - konfirmační šaty - šaty ke svatému příjmání - šaty pro plesovou sezónu - společenské šaty na plesy apod. Švadlena, zakázkové šití: - svatební šaty na míru, na zakázku. Provozovna: - ...

Služby: - kadeřnictví, holičství - stříhání dámské, pánské, dětské - barvení, přelivy, melíry - vlasové masáže, regenerační kůry - svatební a společenské účesy - trvalá ondulace - permanentní styling.