Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Bc. Diana Hájková Repperová se zaměřuje na kosmetické služby, microblading, permanentní make-up, hydrataci pleti a mnoho dalšího.

Svatební salon Šatyprotebe nabízí v Ostravě jedinečné svatební šaty. Vybrat si můžete z již zhotovených modelů nebo Vám šaty ušijeme na míru dle Vašeho přání. Součástí naší nabídky jsou také svatební šaty pro plnoštíhlé a pro těhotné nevěsty. Nabízíme nejen svatební šaty, ale také šaty společenské a maturitní. Současně také rádi oblečeme ...

Psychologické poradenství a diagnostika

Služby: -ambulance klinické psychologie -komplexní psychologické služby pro dospělé a dospívající -individuální psychoterapie, psychodiagnostika -psychologické poradenství, krizová intervence.

Kosmetický salon - permanentní make - up.

Sdružení, poradna, centrum: -řešení drogového problému -ochrana společnosti před negativními důsledky zneužívání návykových látek. Nabízí: -kontaktní centra -terénní programy -primární prevence -drogové služby ve vězení -psychiatrická AT ordinace -ambulance adiktologie -terapeutická komunita -eikón - program pracovní rehabilitace a ...

Kontaktní centrum ve Znojmě Společnost Podané ruce. Služby: -řešení problematiky drogové závislosti -protidrogová poradna pro drogově závislé i pro rodiče drogově závislých.

Kontaktní centrum pro drogově závislé. Služba určená pro uživatele drog, kteří užívají injekčně a dlouhodobě pro ty, kteří užívají opiáty, stimulancia, těkavé látky, rekreačním uživatelům drog, těm, kteří potřebují následnou podporu po léčbě nebo zahájení abstinence rodinným příslušníkům, přátelům, partnerům uživatelů návykových látek, ...

Hlavním posláním Kontaktního centra v Prostějově je minimalizace rizik spojených s užíváním nealkoholových drog a následně celkové zlepšení kvality života klienta spadajícího do cílové skupiny po bio-psycho-sociální stránce. Snažíme se je motivovat ke zlepšení jejich životního stylu a kvality jejich života. Druhým hlavním posláním Kontaktního ...

Připravujeme žádosti o dotace EU a komplexní řízení projektů. Nabízíme konzultace pro firmy, obce a neziskové organizace a vzdělávání dospělých.

Pohřební služba, pohřebnictví. Pomoc spojena s pohřbem či kremací. Smuteční obřady. Tisk parte. Převoz zesnulých a vyřízení dokladů. Květinová vazba. Spolupracujeme s pohřební službou Bestatung Pernold v rakouském Mistelbachu.

obchodní zastoupení firmy X E R O N - prodej - kopírky - tiskárny - faxy - vybavení pro kancelář - kancelářské potřeby - repasované stroje

Vinařství - prodej vín - degustace ve vinném sklepě

Služby: -zajištění pečovatelek či hospodyň v celé ČR -hlídání dětí v domácnostech klientů i pečovatelek -pečovatelky jsou pravidelně školeny a mají praxi -doprovody, doučování, vyúku jazyků a předmětů -v oblasti péče o domácnosti kompletní úklidové služby domácností včetně žehlení, nakupování -venčení a hlídání psů -úklidy firemních ...

Psychologická diagnostika Kompletní profesionální servis v oblasti psychodiagnostiky a online psychologické diagnostiky. -testovanými osobami jsou zájemci o zaměstnání, stávající personál, studenti vzdělávacích zařízení i široká veřejnost.

Mgr. Bc. Milada Havlíková se zaměřuje na psychologické poradenství a terapie.

Mgr. Adriana Rieglová se zaměřuje na klinickou psychologii a psychoterapie.

Hanácké železárny a pérovny - Rings, a.s. provádí správu a pronájem nemovitostí (hal kroužkové pérovny) a zpracování účetní agendy.

Mgr. Kristina Pešková se zaměřuje na psychologické poradenství, neuropsychologické vyšetření a trénink paměti.

Stavební činnost - rekonstrukce bytových jader - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - podlahářské práce. Návrhy a realizace interiérů na míru.

Pořádá - kurzy psychologie písma grafologie pro veřejnost. Psychologická poradna.

Cesta pro děti z.s. provozuje mateřské výchovně vzdělávací centrum pro děti.

Sociální služby osobní asistence, odlehčovací služby a sociální rehabilitace pro osoby s diagnózou poruchy autistického spektra.

Ajuverdské a orientální lázně. Regeneračně relaxační činnnost: - masáže - baňkování. Fyzioterapie.