Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Návrhy - optimální hardware Připojení k internetu Poskytují - poradenství v oblasti IT

Překladatelská činnost: -anglický jazyk -odborné texty -recenze textů. Pořádání kuzrů angličtiny pro děti i dospělé

- natáčení v klasickém i ve vysokém rozlišení - přenosový vůz - vícekamerové natáčení - střich a úpravy videomateriálů - výroba dokumentárních filmů - výroba grafiky, rozmnožování médií a DVD authoring - výroba reklamních spotů a firemních prezentací

Výzkumný ústav. Služby: -podpora výzkumů: -materiálový výzkum na univerzitách, ústavech Akademie věd -vědeckotechnický rozvoj v oblasti nových materiálů a technologií včetně jejich aplikace ve výrobní praxi. Sekce ČSNMT: -nanovědy ananotechnologie -konstrukční oceli -neželezné kovy a jejich slitiny -polymery ...

Nabídka průmyslového čištění, likvidace nebezpečných odpadů, sanace a demontáže průmyslových zařízení a výškových staveb.

Čištění mokrou technologií strojem BIG* POWER: -koberce -sedací soupravy -čalouněný nábytek -interiéry aut* i autobusů. Vysávání lůžkovin, plyšových hraček apod.

Bazar, výkup, prodej: - použité oděvy, textil, oblečení.

SEO optimalizace - on - line marketing - obchodní optimalizace webových stránek Webdesignwebové stránky

Internetové obchody programování - online aplikace

Kosmetické služby - prodlužování řas - ultrazvukové liposukce - výplně vrásek - laser - vizážistika Pedikúra

Překlady - z oblasti obchodu, práva, stavebnictví a architektury, kultury

Služby: -klasické kosmetické ošetření -mikromasáže očního okolí -trvalá na řasy -prodlužování řas* -permanentí make-up** -tělové tetování.

Služby: -překladatelské -tlumočnické. Jazyk: -německý. Technické záležitosti.

Služby: -překladatelské -tlumočnické Jazyk: -německý

PROJEKTOVÁ ČINNOST VE VÝSTAVBĚ. PROJEKCE: - rodinné domy - občanská výstavba - haly, sklady - novostavby REKONSTRUKCE: - dřevostavby - nízkoenergetické stavby ROZPOČTY INŽENÝRSKÁ ČINNOST: - stavební dozor - dozor investora - kompletní zastoupení klienta TRUHLÁŘSKÁ VÝROBA NA ZAKÁZKU: - schodiště - kuchyňské linky - okna, ...

Psychoterapeutické centrum. Služby: - terapeutické působení na: - poruchy učení a chování různé formy dyslexie - noční pomočování - depresívní stavy - chronické bolesti hlavy - epileptické stavy - rehabilitace po mozkové mrtvici.

Kadeřnictví - dámské - vlasové poradenství - autorizovaný salon vlasové kosmetiky GOLDWELL

Kosmetika - líčení - depilace - barvení obočí a řas - kosmetické ošetření pro muže - piecing - tetování - permanentní prodlužování řas

Reklamní a mediální agentura Vydavatelství - nakladatelství

Zemědělské obchodní družstvo. Výroba: - zemědělská: - rostlinná (obiloviny, řepka, olejniny, pícniny), krmiva - živočišná (chov skotu, výroba mléka). Zpracování, skládka: - odpady. Mléčná farma: - Střítež nad Bečvou, tel. 571634234.

Služby: - nakládání s odpady: - komunální - průmyslové - nebezpečné. Sanační práce.