Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Dodávka, prodej: -zdravotnický spotřební materiál -zdravotní pomůcky pro záchranáře -výukové figuríny Laerdal pro nácvik první pomoci -ochranné pracovní pomůcky OOPP. Služby: -poradenství v oblasti CRM, informačních systémů, marketingu, evropských dotací.

Poradenské služby: - vytipování vhodného produktu nebo služby pro podnikání - optimalizace procesů - zavedení nových nebo inovovaných výrobků do výroby - výběr spolehlivých partnerů - ochrana vašeho know-how - zajištění vhodného financování. Marketing. Dotační management.

ITA Transport s.r.o. se zaměřuje na vnitrostátní a mezinárodní přepravu zásilek a poskytuje logistické služby, jedná se například o řešení logistiky ve firmách, zajištění partnerských aut a skladování.

Lubomír Rašovský se značkou oblečení Acrobat se zaměřuje na výrobu a prodej triček, mikin a potisk textilu.

Kristýna Svidroňová se zaměřuje na optimalizaci webů a vyrábí a prodává NANO roušky.

Společnost AUDIFIED s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej hardwarových systému a softwaru pro hudebníky a audio inženýry.

G VEST s.r.o. podniká v oblasti stavebnictví, konkrétně: - výstavba, rekonstrukce domů - stavby na klíč, pasivní domy - půdní vestavby - zateplovací systémy - nabídka, prodej realit, nemovitostí

Společnost Mohlis Brno - je ryze českou společností, která se na českém trhu pohybuje již od roku 1993 a poskytuje už 25 let profesionální služby v oblasti ochrany Vašeho majetku. V kompletním sortimentu služeb najdete bezpečnostní agenturu, online ostrahu, zabezpečení objektů nebo úklidové služby a facility. Společnost má své hlavní sídlo v Brně, ...

Exponex s.r.o. poskytne služby v oblasti marketingové komunikace se zaměřením na event a expo management: -organizace veletrhů a výstav a konferencí -organizace kongresů a seminářů -veletržní expozice, realizace veletržních expozic, českých oficiálních účastí v zahraničí -poradenství a servis v oblasti veletrhů po celém světě -zastoupení ...

Služby: - fotografka - fotografie, fotografické - fotografie portrétní, interiér, exteriér - umělecký portrét, umělecký akt, podkolení - dětské série - fotografuji v malém ateliéru, nebo děti doma ve známém prostředí, dle věku a potřeb) - fotografické reportáže, kulturní a společenské akce, rodinné oslavy, sportovní události - ...

Party-S-Production s.r.o. zajišťuje výrobu, prodej a pronájem: -párty stany -stanové haly, mobilní haly, montované haly, montované sklady, velkokapacitní stany, VIP stany, cateringové stany a pagody -příslušenství, montážní práce v oboru párty stanů, zajišťujeme společenské akce na klíč a nabízíme party servis.

Služby: -psychologické poradenství, podpůrná psychoterapie, energetické cvičení, formování osobnosti a chování, zmírňuji následky stresu, úzkosti a sociální fobie, pracuji s podezřívavými a paranoidními myšlenkami, řeším krizové situace v oblasti partnerství a manželství, naučím jednat s problémovými lidmi, vyrovnat se s kritikou, zklamáním, ...

PhDr. Romana Boháčová provozuje poradnu intuitivní a celostní psychologie.

Kadeřnictví RADKA poskytuje kadeřnické služby pro ženy, muže i děti. Pracujeme s profesionální řadou přípravků firmy SCHWARZKOPF, které si u nás můžete také zakoupit i pro domácí péči. Kadeřnické služby: - módní střihy - trendy v barvení - barevné melírování - žehlení vlasů - svatební a společenské účesy - chemická preparace (trvalá a ...

Společnost design ATAK s.r.o. se zaměřuje na návrhy privátních i komerčních interiérů, grafický design a 3D vizualizaci.

Mgr. Marcela Novozámská se zaměřuje na psychologické poradenství, krizovou intervenci a lektorskou činnost.

-Překladatelská a tlumočnická činnost

Gabriela Bajtková poskytuje: - Kosmetika - H.E.A.T. - Wellness služby (bahenní zábaly, ...) - Masáže

Mgr. David Danel poskytuje služby v oblasti psychologické poradenství a diagnostiky.

Sociální služby města Havířova: - odlehčovací služby - centrum prevence - služby pro pěstounské rodiny, poradenství pro osoby ZTP - právní poradenství aj.

Prodej motorových olejů a maziv. Prodej aditiv a provozních náplní. Prodej filtrů pro automobily a stavební stroje. Prodej LD vůní do automobilů a domovní vůně.

Pronájem: - nebytové prostory - správa podnikatelského areálu. Kovoobrábění: - soustružení na vačkových a CNC strojích, frézování - výroba dílů pro jemnou mechaniku - díly o průměru 1-40 mm Prodej, velkoobchod: - hodiny, budíky, barometry.

Tiskárna: - tisk nažehlovaček - kopírování, tisk, laminování - tisk fotografií - výroba razítek.