Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Firma ACC Larsen Group s.r.o. byla založena v roce 1998 a specializuje se na poskytování služeb mystery shoppingu a průzkumu trhu. Od roku 2017 firma poskytuje i služby v oblasti autobusové dopravy. Vysoký standard poskytovaných služeb je pro nás v obou těchto oborech normou.

Centrum sociální péče. -stacionář, -půjčovna zdravotních a rehabilitačních pomůcek, -volnočasové aktivity, -miniškolka, -osobní asistence.

Chytré bydlení s.r.o. se zaměřuje na instalace a správu internetu a sítí v domácnostech a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a provozuje e-shop s výrobky pro chytrou domácnost.

Společnost 32dev s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu eletroniky, firmwaru, softwaru a strojové vidění.

eValue.cz s.r.o. se zaměřuje na vývoj softwaru pro podnikání i volnočasové aktivity v různých oblastech.

Mgr. Martin Hányš poskytuje terapie pro děti, dospívající i dospělé v Praze.

Reklamní agentura-realizace reklam: -bezpečnostní požární a jiné samolepky -orientační a informační systémy -světelné reklamy -billboardy, bannery -nápisy a označení obchodních výkladů -poutače -štíty -sítotisk, potisk textilu -velkoplošný tisk -vizitky, tiskoviny -reklamní předměty -digitální tisk -polepy aut -polepy výloh.

Rehabilitace, homeopatie, osteopatie, harmonií ke zdraví: -klasická homeopatie -kraniosakrální terapie -aquahealing -shiatsu -manuální medicína -rehabilitační lékařství -léčba bolesti zad -poradenství - potravinové doplňky -detoxikace -kraniosakrální terapil + viscerální manipulace

Mgr. Eva Vavřínová je klinická psycholožka zaměřující se na děti, závislosti, duševní zdraví a onemocnění a na pracovní psychologii.

PaedDr. Hana Vodrážková provozuje psychologickou, pedagogickou a kineziologickou poradnu.

Bohumila Hýžová se zaměřuje na hlídání dětí a šití oděvů a divadelních kostýmů.

Mgr. Zuzana Čechák Tomášková provozuje soukromou psychologickou praxi pro jednotlivce, manažery i firmy.

Společnost esox your partner s.r.o. se zaměřuje na návrhy a realizaci interiéru, komerční prostory, kanceláře a hotely včetně technického vybavení.

Společnost esox your partner s.r.o. se zaměřuje na návrhy a realizaci interiéru, komerční prostory, kanceláře a hotely včetně technického vybavení.

Společnost MAF-OVA s.r.o. se zaměřuje na design a výrobu atypických interiérů a výškové práce.

Salon Karolína se sídlem v Tuchlovicích v okrese Kladno provozuje kosmetický a kadeřnický salon. V našem salonu se zabýváme prodlužováním řas, jako je různé zdobení, kamínky a třpytky. Dále nabízíme masáže, manikúru, pedikúru a parafínové zábaly. Další naší činností jsou kadeřnické služby, a to dámské, pánské a dětské, společenské účesy, ...

Služby: strategické firemní poradenství

Společnost Josef Franek nabízí celou škálu služeb od zemních, výkopových, bouracích prací až po úklid domu. Dále nabízí svářečské a paličské práce. Jsme ryze českou firmou. Jejím kapitálem vždy byla a je kvalita a profesionalita odvedených služeb. Na trhu figurujeme již bezmála 10 let. Kvalitu námi odvedené práce podtrhujeme záruční dobou 24 ...

Právní překlady čeština/angličtina. Zpracované ve výborné kvalitě založené na pečlivosti a dlouholeté praxi. Spolehlivost, pružnost, znalost kontextu.

Společnost MITKO s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej reklamních předmětů, party stanů, slunečníků, sedacích vaků a mnoho dalšího.

Olga Kocierzová se zaměřuje na výrobu a prodej keramiky, dárkových předmětů, textilu a reklamních předmětů.

Bc. Mgr. Michaela Carbolová se zaměřuje na masáže, malování a výrobu vánoční a velikonoční dekorace.

Poskytuji komplexní realitní služby pro Kuřim, Brno a okolí. Obchodem s nemovitostmi se zabývám více jak 20 let. Kromě bohatých zkušeností nabízíme osobní přístup, diskrétnost a profesionalitu. Ráda Vám poradím s prodejem nemovitostí. S důvěrou se na mě můžete obrátit na mobil: 604 215 302, nebo email: makesova@post.cz

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Fotografické služby