Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Společnost GORDIC spol. s r.o. se zaměřuje na oblast informačních systémů jako je spisová služba, softwarové bankovnictví pro státní správu a samosprávu. GORDIC spol. s r.o. je již 29 let lídrem v oblasti ekonomických a agendových systémů ve státní správě, samosprávě a bankovnictví. Její software dnes používá více než 6 000 organizací od ...

Marie Papšíková poskytuje ubytování v penzionu v Lipová - lázně.

Zkušební laboratoř: -zkoušky mechaniky zemin a podkladních vrstev -zkoušky asfaltů a asfaltových směsí -zkoušky kameniva -zkoušky betonů. Geotechnický a inženýrskogeologický průzkum. Diagnostický průzkum konstrukcí netuhých vozovek. Školení stavebních dozorů, mistrů a stavbyvedoucích.

Pohřební služba: - pohřby do země, žehem včetně formalit - výběr rakví, výbavy, smutečních věnců a kytic - převozy po celé ČR a do zahraničí - kompletní služby dle vlastního výběru - stálá služba. Pobočka: - Dolany 6, Olomouc, 779 00.

Čistírna a prádelna: - prádelna pro firemní zákazníky - praní a čištění oděvů a textilií. - čištění textilních žaluzií Pobočka: - čistírna a prádelna - Nezvalova 987/1, Olomouc - Hodolany.

Realitní společnost Morava s.r.o. se sídlem v Olomouci se již více než 20 let zabývá především zprostředkováním prodeje a pronájmu rezidenčních a komerčních nemovitostí. Nabízíme také výkup nemovitostí a poskytování záloh na kupní cenu. Pomáháme také klientům, kteří se dostali do finančních problémů nebo dluhových pastí. Současně se zabýváme ...

Společnost DERONA deratizace s.r.o. se specializuje na deratizace: - štěnice, švábi, mravenci - blechy, sršně, vosy, mouchy - hlodavci, plísně, viry, bakterie

Společnost Filipa, a.s. je jedním z nejvýznamnějších zaměstnavatelů lidí se zdravotním postižením v rámci České republiky – aktuálně zaměstnáváme na 450 zdravotně znevýhodněných osob. Jsme zároveň i spolehlivým obchodním partnerem pro přední české i mezinárodní společnosti nejen v oblasti automobilového průmyslu – zabýváme se zejména logistickým ...

NovaStudios s.r.o. se zaměřuje na SEO, web design a na opravu počítačů a notebooků.

KREATURA digital s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových aplikací, e-shopů, na reklamní kampaně a na online marketing.

Pockets s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek a na internetový marketing.

HomeForLiving se zaměřuje na realitní a právní služby, financování a úklid nemovitostí.

Jiří Mladěnka poskytuje softwarové služby, dělá tvorbu webových stránek, optimalizaci web.stránek.

Fotografka Daniela Kolísková poskytuje: - párové, rodinné, skupinové focení - tématické focení - těhotenské focení - focení koní, psů, zvířat v zoo

PKS holding a.s. - řídící společnost - držitel certifikátů ISO 9001 a ISO 14 001 - účetní a daňové služby, poradenství - obchodní a marketingová činnost - řízení jakosti, cetifikace systému jakosti - provozovatel hotelu Skalský dvůr u Lísku u Bystřice n. Pernštejnem

Hana Benešová nabízí fotografické služby: - svatební focení - mini/celodenní - rodinné, párové, těhotenské focení - newborn - firemní focení apod.

Mgr. Aneta Rusinová poskytuje v salóně: - vláskování obočí se stínováním - pudrové obočí - stínované rty - make-up očních linek - plazmová terapie - mezoterapie apod.

M-SOLAR.TOP, s.r.o. provádí instalace: - solárních systémů, rozvodů vody a sanity, topných systémů, podlahového vytápění, tepelných čerpadel, krbových kamen, kotlů na peletky. Prodej: - slunečních kolektorů a solárních panelů a komponentů.

Nabízím fotografické služby. Fotografuji svatby, děti, rodinné foto, těhotné ženy, portréty.

Jazyková škola. Jazykové audity. Audity standardně provádíme v anglickém, německém a ruském. Jazyková agentura. Odborné kurzy manažerských dovedností. Výuka ve více než 14 světových jazycích, překladatelské a tlumočnické služby ve více než 46 jazycích Korektury a odborné korektury textů.

Společnost DELTA servis, s.r.o. poskytuje úklid domácnosti - hospodyně: - kompletní péče o dům a zahradu. Ubytování Horní Lideč: - ubytovna blízko hlavního nádraží ČD - pokoje dvoulůžkové - krátkodobé i dlouhodobé vhodné pro dělníky, skupiny i jednotlivce - cena od 150, -Kč noc/lůžko.

Soukromá bezpečnostní agentura: -ostraha objektů a podniků -ochrana osob -pult centralizované ochrany -přeprava finančních hotovostí a cenin -pořádková, patrolovací služba -poradenská služba -zabezpečovací systémy. Úklidové služby.

Kreativní Bublina s.r.o. se zaměřuje na public relations, copywriting a na náborové kampaně.

Matěj Vácha se zaměřuje na digitální marketing a fotografování.