Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Společnost Martin Vaš Reality s.r.o. je realitní kancelář, která kompletní realitní služby: - oceňování nemovitostí a pozemků - pronájmy - kompletní správu nemovitostí pro majitele bytů, či domů

Společnost IDEA StatiCa s.r.o. vyvíjí software pro stavební inženýry, výrobce konstrukcí, konzultanty a další profesionály, kteří analyzují a dimenzují konstrukce.

Společnost CZ Rent s.r.o. provozuje agenturu práce, a zajišťuje: - dočasné přidělení brigádníků - zprostředkování zaměstnanců.

Společnost COOPER PRESS, s.r.o. je Nakladatelství, co vydává bulletin Konkursní noviny, které se věnují konkursu, vyrovnání, úpadkovému řízení a likvidacím.

Společnost Indies Happy Trails s.r.o. zajišťuje CD, DVD, MP3.

Společnost infocount, s.r.o. zajišťuje: - vývoj zákaznických serverových aplikací na platformách Linux/UNIX a Microsoft - konzultace a poradenství v oblasti bezpečnosti.

Výkup vozidel, ekologická likvidace, pneuservis.

Společnost Český server.cz s.r.o. zabezpečuje webhosting.

Společnost BK Kosmetika, s.r.o. provozuje kosmetický salon: - kosmetika - masáže - kadeřnictví - manikúra, pedikúra

Brněnská realitní kancelář zaměřená na videoprohlídky a nadstandardní prezentaci nemovitostí, prezentaci zajímavých lokalit a kompletní zastoupení při prodeji či pronájmu nemovitostí. Zabýváme se prodejem a pronájmem nemovitostí v lokalitách Brno, Břeclav, Hustopeče, Pohořelice, Znojmo a širokém okolí. Naše společnost zastupuje mnoho významných ...

Společnost Czech Software First, spol. s r.o. je autorizovaný distributor, zajišťuje dodávku systému Maple™.

Společnost Czech Point 101, s.r.o. provozuje realitní kancelář.

Společnost FOR Expo, s.r.o. poskytuje reklamní služby.

Společnost FUNTASTY Digital s.r.o. se specializuje na vývoj mobilních aplikací.

Úklid. Hospodyňské služby pro domácnosti: -kompletní úklid - prach, luxování, mytí oken -praní a žehlení prádla -vaření - upečení jednoduchého moučníku -nákupy -venčení psa -dohled nad řemeslníky ve Vašem bytě Průmyslové úklidy: -pravidelné a jednorázové úklidy kancelářských, skladových a výrobních prostor, bytových domů -mytí ...

Jmenuji se Veronika Kaprelová. Kadeřnictví Kavelo je mé druhé kadeřnictví a funguje již 10 let. Používám výhradně kosmetiku Davines, která klade důrazna ohleduplnost k životnímu prostředí, použití vysokého stupně přírodních složek a použití vědecké přísnosti na všechny produkty, aby se zajistila bezpečnost zákazníků.

Firma AZS 98 HOLDING s.r.o. z Plzně se již dlouhá léta věnuje prodeji a pronájmu nemovitostí. Nabízíme nemovitosti k prodeji i pronájmu. Služby rozšiřujeme o pronájem a prodej domů, bytů, stavebních i průmyslových parcel, skladů a výrobních hal.

Naše společnost AZS RECYKLACE ODPADU s.r.o. sídlící v Plzni zajišťuje recyklace stavebních odpadů zejména sutí. V rámci služeb zajišťujeme příjem stavebních a demoličních odpadů, prodej recyklátů a přírodního kameniva Vzniklé stavební a demoliční odpady zpracováváme pomocí recyklačních linek buď přímo v místě demolice, nebo na recyklačních ...

Ekologická recyklace odpadu. Výkup: -barevné kovy. Zpracování: -kovových odpadů, odpadu z barevných kovů Kovošrot, elektrošrot. Ekologická likvidace autovraků. pobočka Otrokovice Toma B 42.

Společnost Nanuk.ID s.r.o. se pohybuje v online marketingu, nabízí balíčky marketingových služeb.

Společnost Centrum technických služeb Kuřim, s.r.o. provozuje technické služby: - svoz odpadu - provoz sběrných dvorů a separace odpadů - údržba zeleně - nákladní autodoprava - údržba komunikací - údržba veřejného osvětlení - správa hřbitova

Společnost BMS 1, spol. s r.o. provádí: - revize, opravy, kontroly čerpacích stanic - průmyslové čištění speciálními technologiemi - čištění nádrží na ropné látky - prodej, montáž stojanů, měřidel a dalších technologií pro čerpací stanice.

Mary Poppins s.r.o. je miniškolka sídlící v Brně - Králově Poli. Ve školce provozujeme: - jesle - školku - oddělení pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami. Zajišťujeme také: - hlídání dětí mimo pracovní dobu - hlídání dětí doma, nebo ve školce - krátkodobé hlídání - dlouhodobé hlídání.